29/11/09

oxyro N1.13





ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 1-0

Σάντος:
"Νομίζω ότι χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που είχαμε ζητήσει μεγάλη προσοχή, δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να ανέβουμε να βρούμε τρόπο για την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ανοίξαμε χώρους και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και είναι οι αντεπιθέσεις".
Για να προσθέσει: "Ξέραμε ότι ο Σκόκο και ο Μπλάνκο είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας και είναι αλήθεια ότι μετά το γκολ η ΑΕΚ έκανε τις πιο επικίνδυνες φάσεις και τελικά κέρδισε και το ματς. Νομίζω ότι σε τέτοιο επίπεδο δεν πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη. Νομίζω ότι όσο το κέρδισε η ΑΕΚ το παιχνίδι, άλλο τόσο το χάσαμε εμείς".

Βιτόλο:
«Είχαμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν έγινε, δεχθήκαμε κι ένα γκολ και δυστυχώς χάσαμε. Το γκολ μπήκε πάρα πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν μια στιγμιαία αδράνεια της ομάδας.
Μετά τα πράγματα ήταν πιο πολύπλοκα, έπρεπε να κυνηγήσουμε το γκολ, πολλές φορές το κάναμε χωρίς να έχουμε οργάνωση, προσπαθούσαμε με κάθετες μπαλιές, δεν τα καταφέραμε και, έτσι, ήρθε αυτή η ήττα».

Παπάζογλου:
"Όχι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έπιασε ταβάνι. Είναι αλήθεια ότι είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να βρεθούμε σε θέση ισχύος. Από αυτήν την θέση ισχύος όμως που θα έπρεπε να ήμασταν, βρεθήκαμε σε μειονεκτική θέση με το γκολ που δεχτήκαμε.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτήν την ήττα και να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη που κάναμε στο σημερινό παιχνίδι, στα επόμενα ματς.

Κουτσιανικούλης :
"Το γκολ που δεχτήκαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μία άτυχη στιγμή. Το γκολ μας επηρέασε. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

ΦΑΣΕΙΣ:

4: Ο Φωτάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόντρες και αφού πέρασε τον Σάχα έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
6 σουτ υπό πίεση του Μουσλίμοβιτς από πλάγια η μπάλα ψηλά άουτ.
29 σουτ του Βιεϊρίνια από πολύ μακριά, άουτ.
34: Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο ματς. Ωραία ενέργεια και ντρίμπλα Μαντούκα από τα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή, παράλληλη μπαλιά από τον Βραζιλιάνο, όμως δεν καταφέρνει ο Χέρσι να βρεθεί στην πορεία της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα.
45: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Εξ επαφής πλασέ του Μουσλίμοβιτς μετά από μακρινή μπαλιά του Αραμπατζή, ο Σάχα διώχνει δύσκολα.
48: Γκολ για την ΑΕΚ! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σκόκο που "άδειασε" δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μαντούκα, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ!
63: Κάθετη πάσα του Κουτσιανικούλη, ο Ίβιτς από θέση μέσα δεξιά έπιασε με τη μία το σουτ, αλλά ο Σάχα μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
65: Σέντρα του Μαντούκα από τα αριστερά, κεφαλιά του Χέρσι, ο Χαλκιάς έδιωξε δύσκολα με το χέρι.
74: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει το 2-0! Ο Μπλάνκο στρώνει με τον κεφάλι την μπάλα στον Σκόκο, ο οποίος κάνει με τη μία το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά
83: Ο Λεονάρντο κάνει το σουτ, ο Χαλκιάς διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτητής:Σταθόπουλος Γ., Αχαίας
Βοηθός Διαιτητή:Ακρίβος Χ., Αθηνών
Βοηθός Διαιτητή:Ευθυμιάδης Δ., Πιερίας
Τέταρτος Διαιτητής:Λαμπρόπουλος Μ., Ηλείας
Παρατηρητής:Μπριάκος Αθ., Ηπείρου

Α.Ε.Κ.:
Σεμπάστιαν Σάχα, Σάββας Γκέντσογλου (68' Ζεράλντο Αλβες), Νίκος Καράμπελας, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γιουσούφ Χέρσι (77' Περέιρα Λεονάρντο), Παντέλης Καφές, Γρηγόρης Μάκος, Ισμαέλ Μπλάνκο (90' Ρότζερ Γκερέιρο ), Ιγκνάσιο Σκόκο, Γκουστάβο Μαντούκα

Π.Α.Ο.Κ.:
Βίκτορ Βιτόλο, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία (81' Θανάσης Παπάζογλου), Βλάνταν Ιβιτς, Γιώργος Φωτάκης (61' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια




Πρωτάθλημα Κ-21 12η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 1-1
Με γκολ του Λάζαρου Μωϋσιάδη στο 82ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε την ΑΕΚ, που είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Αμπντουραχμανί στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης που έγινε στο Στάδιο Γλυκών Νερών.
ΑΕΚ: Μοσχονάς, Πλάντζος, Αμαραντίδης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρίκκα, Μαυροβασίλης, Πουρνός (63' Τρίψας), Νικόλτσης (76' Μαντάς), Κλοναρίδης (60' Εγγλέζου), Αμπντουραχμανί (73' Κεμαβόρ).

ΠΑΟΚ (Αλέξης Αλεξίου): Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Αγουρίδης, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης, Κάτσε (78' Παναγιωτούδης), Χαρμάνας (68' Παπαδημητρίου), Σκέμπης (46' Ιντζίδης), Μωϋσιάδης, Σάρρος, Μίλιεβιτς.
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου