30/11/19

oxyro N 3.862






9η αγωνιστική, ΕΚΟ Basket League K.Γ.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 97-87

Το πολύ κακό του τέταρτο δεκάλεπτο πλήρωσε στο «Σοφία Μπεφόν» ο ΠΑΟΚ, που υπέστη την έκτη του ήττα στη σεζόν από τον Πανιώνιο με 97-87, που τον έφτασε στην βαθμολογία.

Κώστας Χαραλαμπίδης
«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και συνήθως δεν παίζει καλά στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων: «Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Δεκάλεπτα: 19-16, 45-44, 62-68, 97-87

Πανιώνιος: McGill 18 (3), Lee 20, Diren 22 (3), Βεργίνης, Petrovic 5 (1), Καμαριανός, Καμπερίδης, Samuels 21 (1), Pasalic 11 (2)

ΠΑΟΚ: Lewis 7 (1), Smith 8 (1), Σχίζας, Καρράς, Τσόχλας 6 (2), Χατζηνικόλας 1, Μαργαρίτης 13, Best 20 (5), Wiggins 12, Egekeze 3 (1), Σαρικόπουλος 4, Knowles 13



Μπάσκετ Γυναικών / 7η αγωνιστική, Α1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 75-64

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ με 75-64.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο, με αρχική σύνθεση τις: Λύμουρα, Κωτούλα, Σύρρα, Μάλιγκαν, Βαϊολετάμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ μέχρι και τα τέλη της πρώτης περιόδου, με τον Δικέφαλο να έχει σε εξαιρετική ημέρα την Alexyz Vaioletama, η οποία πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο μέρος. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους, ενώ η αστοχία από την γραμμή του τρίποντου, επέτρεψε στις γηπεδούχες να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με 43-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος στην προσπάθεια του να μειώσει την διαφορά, ρίσκαρε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να βρίσκουν περισσότερο χώρο, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 59-44. Στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο κατάφεραν μόνο να μειώσουν την διαφορά, γνωρίζοντας την ήττα με 75-64.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος πλήρωσε την αστοχία του από την γραμμή των τριών πόντων, καθώς και το κακό 2ο και 3ο δεκάλεπτο στον αγώνα.

Πλέον, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφουν το βλέμμα τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 43-34, 59-44, 75-64

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Βασίλης Μασλαρινός): Καρλάφτη 5(1), Λύμουρα 9(1), Κωτούλα 8, Σύρρα 2, Λέξα 4(1), Ταρπάγκου 10(1), Κουμαντσιώτου, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 8, Βαϊολετάμα 14(1), Κιλαζίδου 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...