6/11/19

oxyro N 3.830




UEFA Youth League Κ19

Ντιναμό Κιέβου - ΠΑΟΚ - 3-0

Ένα… θαύμα ψάχνει στον επαναληπτικό της Τούμπας ο Δικέφαλος (27/11), που ηττήθηκε στο Κίεβο από την Ντιναμό με 3-0, πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με τους Ταλιχμανίδη, Παναγιώτου, Μιχαηλίδη, Καλουτσικίδη, Τσιγγάρα, Τάχατο, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδη, Πανίδη, Δούμτση και Τζόλη, με την Ντιναμό όμως να μπαίνει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, κερδίζοντας μάλιστα πέναλτι στο 8′, μετά από μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη στον Ισαιένκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιταϊσβίλι, που νίκησε τον Ταλιχμανίδη και έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 12′ με τον Μιχαηλίδη, που προωθήθηκε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Νεσερέτ. Η επόμενη φάση ήρθε στο 24′, όταν ο Τζόλης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην προσπάθειά του να φέρει στα ίσα το σκορ. Οι Ουκρανοί απείλησαν με τον Τσιταϊσβίλι στο 34′, ενώ ο Πανίδης υπέπεσε σε πέναλτι στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, το οποίο εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Τσιταϊσβίλι για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με δύο αλλαγές, περνώντας στο παιχνίδι τους Κούτσια και Γρόσδη στις θέσεις των Πανίδη και Τσοπούρογλου. Ο πρώτος μάλιστα, απείλησε δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών (55′-58′), αλλά ο Νεσερέτ αποσόβησε αμφότερα τα σουτ.

Η πρώτη καλή φάση των Ουκρανών στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 60′, όταν το φάουλ του Βολόσιν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια η Ντιναμό απείλησε δύο φορές με τον Οκόρο, χωρίς όμως να παραβιαστεί για τρίτη φορά η εστία του Ταλιχμανίδη.

Η… χαριστική βολή ήρθε στο 76′, όταν ο Ναντόλσκι με προσωπικό τέρμα έγραψε το 3-0, το οποίο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να βρει το γκολ της μείωσης του σκορ, αλλά μάταια, καθώς ο Νεσερέτ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, κρατώντας παράλληλα και το μηδέν στην εστία του.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τάχατος, Τσοπούρογλου (46′ Κούτσιας) , Θεοδωρίδης, Πανίδης (46΄ Γρόσδης), Δούμτσης, Τζόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00