28/11/19

oxyro N 3.859









K19 / UEFA Youth League

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Κιέβου - 2-2

H K19 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του UEFA Youth League, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Τούμπα με την Ντιναμό Κιέβου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης...

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!
Η αποστολή ήταν εξ ορισμού πολύ δύσκολη, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλές ελπίδες για την πρόκριση. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, έφτασαν κοντά στην ανατροπή και στο φινάλε αποχαιρέτισαν το UEFA Youth League με ψηλά το κεφάλι.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και μόλις στο 23′ είχαν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στον αγώνα.

Αρχιά ο Δούμτσης από την άσπρη βούλα και στη συνέχεια ο Τζόλης μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και ασίστ του Πανίδη διαμόρφωσαν το 2-0 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση που έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά είδαν τον Ταλιχμανίδη να διώχνει ότι κινδύνους δημιουργήθηκαν μπροστά στην εστία του, ενώ μία από τις φάσεις του αγώνα ήρθε στο 27′ όταν ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Τζόλη.

Στην επανάληψη η κούραση των παικτών ήταν εμφανής και ο ρυθμός του αγώνα μοιραία έπεσε. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και έψαχνε τρόπους να φτάσει σε τρίτο τέρμα και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο αμυντικό κομμάτι και στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις και να πάρουν εν τέλει την πρόκριση με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάχατου λίγο πριν το φινάλε.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου (46' Γρόσδης), Τάχατος, Θεοδωρίδης, Δούμτσης, Τσιγγάρας, Τζόλης (72' Γκορτεζιάνι), Κούτσιας (59' Πουρναράς), Πανίδης (68' Τσοπούρογλου). Αναπληρωματικοί: Μπαλωμένος, Πουρναράς, Γκόσδης, Καραμπέρης, Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Πιπιλιάρης.

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Μπίλοβαρ, Μπιλοσέφσκι, Ισαϊένκο, Τσιτασβίλι (80/ Μπλιζνιτσένκο), Ζαμπάρνι, Βολοσίν (34' Μπόντνια), Ναντόλσκι (80' Βάνατ), Σουλιάνσκι, Σκόρκο, Βιβτσαρένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...