13/11/19

oxyro N 3.841







Χάντμπολ Ανδρών / 7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή -22-26

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, γνωρίζοντας την ήττα με 22-26.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τους: Πετρίδη, Παλάσκα, Κεσίδη, Κυπραίο, Παπαβασίλη, Τσέγιοβιτς και τον Λοΐζο στο τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε περισσότερο από το πάθος και την αγωνιστικότητα των δύο ομάδων παρά από το θέαμα, με το σκορ του ημιχρόνου να μαρτυρά το γεγονός αυτό. Στο πρώτο τέταρτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα ενός γκολ. Στο δεύτερο τέταρτο του πρώτου μέρους, o Δικέφαλος βρέθηκε πίσω με τρία τέρματα, ωστόσο με ένα «μπάζερ-μπίτερ» του Μαστορογιάννη, το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ με 9-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε δίχως τον αρχηγό του, Θοδωρή Πετρίδη, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στον γόνατο, με την κατάσταση του να αξιολογείται τις επόμενες ημέρες. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω μέχρι και με έξι τέρματα, ωστόσο οι παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας την διαφορά, στο σημείο εκείνο οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν εκείνες που προστάτεψαν το σκορ των φιλοξενούμενων, αφού σε κρίσιμα σημεία και με το μομέντουμ να είναι «ασπρόμαυρο», προστάτεψαν υπέρ του δέοντος την φιλοξενούμενη ομάδα, δίνοντας της αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 22-26 δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Δικέφαλος μπορούσε να διεκδικήσει πράγματα αλλά δυστυχώς έκριναν άλλοι για εκείνον...

Στο δια ταύτα, σ'έναν αγώνα όπου η διαιτησία και οι αποφάσεις της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση του σκορ, το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δευτερεύουσα μοίρα. Στο παιχνίδι στη Νεάπολη πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές...

Πολλά μπράβο στους «μάγκες με τα ασπρόμαυρα», οι οποίοι έπεσαν «μαχόμενοι» και δυστυχώς όχι μόνο από τους αντιπάλους τους.

Παρ'όλη τη πίκρα της ήττας και ο τρόπος που αυτή πραγματοποιήθηκε, οι ιθύνοντες του τμήματος είχαν να πουν τα καλύτερα για το δυναμικό παρών του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αρνητικό σημείο της αναμέτρησης, οι τραυματισμοί των Θοδωρή Πετρίδη και Στάθη Κεσίδη, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες, ελπίζοντας να μην επαληθευτούν.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του πλέον στον εκτός έδρας αγώνα με την Πυλαία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Κατά την έναρξη της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε βράβευση του αρχηγού της ομάδας Θόδωρου Πετρίδη από τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Καπετανάκη για την επίτευξη των 1.000 γκολ σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Σχετικά, ο Έφορος του τμήματος κ. Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, σφύριζε 70-30 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω από εμάς. Ο νοών νοείτο...».

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 4-5, 5-9, 7-10, 9-11, 10-13, 10-16, 13-16, 15-19, 19-23, 22-26

ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Κεσίδης 3, Κωστακίδης Π. 8, Παλάσκας 4, Μπαλτατζής 1, Παπαβασίλης, Ελευθεριάδης, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Τσαναξίδης, Κωστακίδης Θ. , Λοΐζος, Μαστορογιάννης 3, Κυπραίος 1, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς, Κοκκώνης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου