6/11/19

oxyro N 3.831




Α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ – ΠΕΚΕΒ - 20-7

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε την ΠΕΚΕΒ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, της οποίας και επικράτησε με 20-7, και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και νωρίς στην αναμέτρηση, προηγήθηκε με 4-0, με τον Παπάγο να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του Δικεφάλου. Η ΠΕΚΕΒ αντέδρασε και μείωσε σε 4-1, όμως ο Παυλίδης απάντησε για το 5-1, με το 5-2, να είναι το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ (6-3) και τον Καλαϊτζή να κάνει το 7-3, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 8-3, ενώ οι «ασπρόμαυροι» πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έκαναν το 9-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΠΕΚΕΒ μείωσε σε 9-4, όμως ο ΠΑΟΚ με γκολ των Καλαϊτζή και Σγουρίδη ανέβασε την διαφορά στα επτά τέρματα (11-4).

Το… πάρτι συνεχίστηκε και με γκολ από τους Κεχαλάρη (δύο) και Παπάκου (επίσης δύο) έστειλε την διαφορά στα  11 γκολ  με το 15-4, να είναι και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα, με την ΠΕΚΕΒ να μειώνει σε 15-5, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε με τους Κεχαλάρη και Βοζίκη να κάνουν το 17-5, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 17-6.

Ο Δικέφαλος όμως με νέο σερί 3-0 έκανε το 20-6, με την ομάδα της Χίου να μειώνει σε 20-7, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 6-1, 5-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βέργος): Γρηγοριάδης, Αντιβαλίδης, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης 6, Καλαϊτζής 3, Παυλίδης 1, Παπάκος 5, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης 2, Παπαδόπουλος Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...