2/11/19

oxyro N 3.822


 


9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος - 2-0 

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 ...

Το παιχνίδι δικαίωσε τις προσδοκίες και ήταν εξαιρετικό, αντάξιο της θέσης των δύο ομάδων. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ήταν εξαιρετική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, αλλά ο Δικέφαλος ισορρόπησε άμεσα και παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχής, ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο στο πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με μακρινό σουτ του Καλομοίρη πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, αλλά η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε άμεσα. Στο 11′ ο Πανίδης έχασε τετ α τετ, στο 15′ ο Δούμτσης είδε το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά του, για να έρθει εν τέλει στο 35′ ο Τζόλης να πάρει την ασίστ από τον Δούμτση και με προβολή να κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έπαιξε με μυαλο και υπομονή, έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό και ήταν συνεχώς επικίνδυνος στην κόντρα. Στο 53′ ο Μιχαηλίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει και να βρει την ισοφάριση αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Ταλιχμανίδη που κατέβασε ρολά και στο 82′ ο Τζόλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 23 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει να τρέχει ένα απίστευτο αήττητο σερί, που κρατάει από τον Δεκέμβριο του 2017.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Τσιγγάρας , Γρόσδης, Δούμτσης (75′ Θεοδωρίδης), Πουρναράς (46′ Τσοπούργλου), Πανίδης (78′ Κούτσιας), Τζόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...