10/11/19

oxyro N 3.837




10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ19

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ19, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 0-3 ...

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αντέδρασε μετά τη βαριά ήττα από τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία για το Youth League και επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή της Super League.

O ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση δυνατά από το ξεκίνημα, πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει. Στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να βγάλει πολλές φάσεις προς την αντίπαλη εστία, αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του.

Ο χρόνος περνούσε, αλλά το γκολ δεν ερχόταν, μέχρι που ο Τζόλης έδωσε τη λύση. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 79′ για το 0-1.

Στις καθυστερήσεις ο Δικέφαλος έδωσε πανηγυρικό τόνο στη νίκη του. Ο Κούτσιας έβγαλε ωραία σέντρα στον Πουρνάρα και αυτός με κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ ο Κούτσιας βρήκε δίχτυα στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου και έγραψε το τελικό 0-3 μετά από ασίστ του Τζόλη.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Γρόσδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Πιπιλιάρης, Τζόλης



Πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ17 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 1-3

Σε κακή μέρα βρέθηκε η Κ17, η οποία ηττήθηκε 3-1 από την Ξάνθη στη Σουρωτή.

Παραμένει, ωστόσο, με 21 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας του β ' ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 3', «παγώνοντας» τρόπον τινά τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνήλθαν σχετικά γρήγορα, δημιουργώντας φάσεις για την ισοφάριση που ωστόσο, δεν ήρθε. Είχαν μάλιστα και δοκάρι πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι τρία λεπτά από την έναρξη του β΄ημιχρόνου, η Ξάνθη βρήκε δίχτυα για το 0-2 και η συνέχεια προδιαγραφόταν ακόμα πιο δύσκολη για τον Δικέφαλο.

Στο 55' με τον Μπάμπουρα, μετά από ασίστ του Ρούμιαντσεβ, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-2 και παρότι πίεσε πολύ για να φτάσει στην ισοφάριση, δέχτηκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΠΑΟΚ: Μπότης, Κιτσάκης (50' Κουλούρης), Σινανάι, Κουλιεράκης, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής, Κουτεντάκης (60' Σπυριδόπουλος), Μπάμπουρας, Ρούμιαντσεβ (65' Σπυράκος), Κεδίκογλου (45' Τασιούρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...