4/2/17

oxyroN2.998



 

Κ20

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης - 1-0

Η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, με γκολ του Λύρατζη στο 94', μετά από εκτέλεση πέναλτι...
Με τον Γιαλαμούδη να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και μοναδικές απουσίες τους Δοδοντσάκη και Δημητρίου, παρατάχθηκε η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείου κόντρα στους Αρκάδες. Κάτω από την εστία κάθισε ο Σιαμπάνης , Δεξιά στην άμυνα έπαιξε ο Λύρατζης, στα στόπερ οι Μίσκοβιτς και Πολύζος, ο Μελετίδης αγωνίστηκε σαν εξάρι με τους Καπρέτσο και Χατζηστραβό μπροστά του, ενώ στην κορυφή ο Σταθόπουλος πλαισιώθηκε από τους Τζοβάρα και Ματθαίου.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Γιαλαμούδης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Μελετίδης, Καπρέτσος, Χατζηστραβός (34′ Αηδονίδης), Ματθαίου (72′ Παπαδόπουλος), Σταθόπουλος, Τζοβάρας (70′ Υφαντίδης)



3η αγωνιστική του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου Κ17

ΠΑΟΚ - Κέρκυρας - 2-0

Για την 3η αγωνιστική του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η πρωτοπόρος Κ17 του ΠΑΟΚ, κέρδισε στο αθλητικό κέντρο του Λώλα στη Σουρωτή, την αντίστοιχη της Κέρκυρας με 2-0...
Στο ρελαντί η Κ17 επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας, φτάνοντας με άνεση στην έβδομη συνεχόμενη νίκη της κι εξακολουθεί, φυσικά, να οδηγεί το πρωτάθλημα της Super League με 32 βαθμούς έναντι 26 της Ξάνθης.
Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ πέτυχε μόλις στο 5' ο Γαϊτανίδης μετά από ωραία κομπίνα. Νωρίς, στο 29' ο Δικέφαλος εξασφάλισε τη νίκη, δεδομένου ότι δεν απειλήθηκε, με γκολ του Γκαργκαλατζίδη, έπειτα από σέντρα του Γαϊτανίδη.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Γεωργιάδης, Μουτζούρης, Βουτσάς, Μανιώτης (63' Χρ. Βουτσάς), Σαλαμούρας (63' Μπούμπας), Βρακάς, Γαϊτανίδης (63' Πουρναράς), Δούμτσης (63΄ Καλουτσικίδης), Γκαργκαλατζίδης (46' Τσιγγάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...