6/2/17

oxyro N 3.001





 






 






Βόλεϊ Ανδρών Volleyleague, 15η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 2-3

Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με ένταση, ο ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-2 στο «Παλατάκι» στο ματς έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της VolleyLeague, σε παιχνίδι που ο πρώτος  διαιτητής τα έβλεπε όλα κόκκινα ...
Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για ένα πέρασμα του Στιβαχτή στο τέταρτο σετ που διαμόρφωσε το 14-17. Οι άνθρωποι του δικεφάλου (παίκτες, προπονητής, διοίκηση) πιστεύουν ότι υπάρχει υπέρβαση του πασαδόρου του ολυμπιακού.

Γιάννης Καλμαζίδης:
«Γίνονται λάθη διαιτητικά στο βόλεϊ. Συμβαίνει. Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είμαι ευχαριστημένος κι όχι μόνο σε ότι αφορά το σκορ, αλλά σε πολλά άλλα κομμάτια.
Δεν κύλησε καλά η ομάδα. Ναι μεν χρειάζεται χρόνος, αλλά χρειάζεται κάποια στιγμή η ομάδα να αρχίσει να αποδίδει. Δεν είναι θέμα προσαρμογής του Στάροβιτς, αλλά πολλά κομμάτια. Δεν ξέρω ίσως είναι θέμα φόβου. Σαν να είχαμε φόβο να εκτελέσουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Άγχος, δεν ξέρω πως να το πω.
Είχαμε πολλά νεύρα, μετά μας φταίνε κι άλλα πράγματα. Λάθη διαιτητικά γίνονται, αλλά επικεντρωνόμαστε εκεί και χάνουμε τα υπόλοιπα. Το επόμενο ματς είναι στην Αλεξανδρούπολη, είναι πρωτοφανές να παίζουμε στις 14:30 σε λιγότερο από 48 ώρες. Ίσως και να είναι καλό για να ξεχάσουμε, να ανασυνταχτούμε.
Δεν θέλω να επικεντρώνομαι σε θέσεις, πρέπει να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Έχουμε ικανότητα που πρέπει να βγει».

Ανδρέας Ανδρεάδης:
«Είχαμε δίκιο με τον διαιτητή. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας από τον διαιτητή. Ηταν ξεκάθαρη παράβαση. Ημουν μπροστά και το είδα. Η ομάδα όμως ανακάμπτει. Χάθηκε η μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό».
Επίσης για την απουσία του Αγκάμεζ είπε: «Ο Αγκάμεζ που έλειπε έιναι διαγώνιος παγκοσμίου επιπέδου, αλλά κι εμείς παίζουμε χωρίς τον βασικό μας διαγώνιο όλη τη χρονιά. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και δεν θέλουμε να βρούμε άλλοθι. Με τον Παναθηναϊκό θα νικήσουμε. Πρέπει να πεισμώσουμε».

Γιάννης Παντακίδης:
«Η αντίδραση μας ήταν τόσο έντονη για τις υπερβάσεις που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή! Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε και να διαμαρτυρόμαστε!
Αν αυτά τα λάθη γίνονταν στην Αθήνα υπέρ μας τι θα σύμβαινε; Διαμαρτυρόμαστε για δύο φάσεις. Η μία είναι στα τελειώματα του τρίτου σετ και η άλλη στο Τάι Μπρέικ.
Ευθυνόμαστε και εμείς για την ήττα. Το κακό είναι πως; επηρεαστήκαμε από τα λάθη του διαιτητή περισσότερο από ότι έπρεπε. Είχαμε νεύρα και χάσαμε τη διαφορά και το ματς πήγε στο Τάι Μπρέικ».

Τα σετ: 2-3 (25-20, 19-25, 25-19, 17-25, 14-16) σε 119'

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Πέτκοβιτς 1 (1/2 επ), Στάροβιτς 23 (20/37 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 14 (9/12 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ), Σμαραγδής 13 (7/11 επ, 6 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 8 (8/19 επ, 64% υπ - 44% άριστες), Ντάντε 15 (13/29 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 75% υπ - 38% άριστες) / Γκαράς (λ, 61% υπ -44% άριστες), Κωνσταντινίδης, Παντακίδης, Σωτηρίου 1 (1/5 επ, 86% υπ - 57% άριστες), Παπαδόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόσκαν): Ζουπάνι 19 (18/33 επ, 1 άσσος), Σουλτανόπουλος 3 (2/3 επ, 1 άσσος), Στιβαχτής 3 (2/2 επ, 1 άσσος), Κοκκινάκης 9 (6/19 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 77% υπ - 30% άριστες), Άθος Κόστα 16 (11/16 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ), Τσούπκοβιτς 17 (15/37 επ, 2 μπλοκ, 43% υπ - 21% άριστες) / Στεφάνου (λ, 78% υπ - 50% άριστες), Φράγκος (50% υπ - 50% άριστες), Αγκάμεζ.












Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του τμήματος βόλεϊ μετά τη σημερινή διαιτησία στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Aνακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

"Μετά τη σημερινή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μου από τη διαιτησία  του αγώνα με τον ΟΣΦΠ,  θέτω την  παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σήμερα φάνηκε ότι το  volley  «ζήλεψε τη δόξα του ποδοσφαίρου» όπου οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.
Όπως αποδεικνύεται,  ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω  στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη  που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν «κάλπικες» νίκες.

Αντώνης Τσαλόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...