18/2/17

oxyro N 3.015




21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

ΠΑΟΚ - Βέροιας - 5-0

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου της αντίστοιχης της Βέροιας με 5-0
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, η Κ20 του Δικεφάλου, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 5-0 της Βέροιας στο γήπεδο του Μεσημερίου για την 21η αγωνιστική της Super League.
Οι Γκαρσία και Παπαβασιλείου αποφάσισαν να παρατάξουν για ακόμα μία φορά την ομάδα με 3-5-2, έχοντας τον Μούτσα κάτω από τα δοκάρια, τον Πολύζο, τον Κυριαλάνη και τον Μανιώτη από την Κ17 στην τριάδα της άμυνας, τον Χατζηδίμπα ως αμυντικό χαφ, τους Γιαλαμούδη και Παπαθανασίου στα άκρα, εσωτερικούς μέσους τον Καπρέτσο και τον Αηδονίδη και επιθετικό δίδυμο τους Σταθόπουλο και Παπαδόπουλο.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Κυριαλάνης, Μανιώτης, Πολύζος, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος, Καπρέτσος (46′ Κραγιόπουλος), Σταθόπουλος, Γιαλαμούδης, Αηδονίδης


Πρωτάθλημα της Super League Κ17

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 0-3

Καλή απόδοση, σοβαρότητα, συνέπεια και τρία ωραία γκολ για την Κ17, στο ματς κόντρα στον Ηρακλή το μεσημέρι του Σαββάτου 18.02.
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμα μία άνετη νίκη επικρατώντας 3-0 του Ηρακλή, φτάνοντας στους 38 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League.
Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε στο 9' ο Τσιγγάρας μετά από σέντρα του Δούμτση. Το 2-0 έγινε από τον Δούμτση στο 42', με πλασέ έξω από την περιοχή και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 74' από τον Γαϊτανίδη, έπειτα από πάσα του Δούμτση.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Βουτσάς Δημ., Γεωργιάδης, Διαμαντής (74' Βουτσάς Χρ.), Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Χατζής (65' Τάχατος), Σαλαμούρας (74' Μούμπας), Γαϊτανίδης, Βρακάς (65' Πουρναράς), Δούμτσης (74' Κύρτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...