1/2/17

oxyroN2.991



 






Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League

Λάρισα - Π.Α.Ο.Κ. - 0-2

Ασταμάτητο το τρένο του Βλάνταν Ίβιτς

Στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-2 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας...  Η κατοχή μάλιστα έφτασε στο 72%, τρελό νούμερο για εκτός έδρας παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς για μια ακόμη φορά κατέπληξε, ξεδιπλώνοντας σε ένα αφιλόξενο γήπεδο τις ποδοσφαιρικές του αρετές, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Δικέφαλος εδώ και δύο μήνες παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και με διαφορά από τον δεύτερο!
 Ένα μεγάλο ρεκόρ σημείωσε ο ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League η οποία αποτελεί ρεκόρ, καθώς δεν το έχει ξανακάνει ποτέ στην ιστορία του!

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς
"Όλοι γνωρίζουμε σε ποια ομάδα παίζουμε, ξέρουμε ότι είναι μεγάλες οι απαιτήσεις. Ήμασταν υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και σήμερα όπως στα τελευταία παιχνίδια. Στο χώρο του κέντρου είχαμε πάντα έναν παίκτη παραπάνω, νομίζω κι αυτό ήταν ίσως το κλειδί. Οι γραμμές μας λειτούργησαν εξαιρετικά, όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Είχαμε την κατοχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω αξίζαμε τη νίκη".
Για τις εμφανίσεις της ομάδας του: "Είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίζουμε καλύτερα κι αυτό προσπαθώ να δείξω στους παίκτες μου, τι πήγε καλά και τι όχι, να καταλάβουν τι πρέπει να διορθώσουν. Πάντα θα υπάρχει αυτό το κομμάτι κι εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό".
Για τους Ενρίκε και Πρίγιοβιτς: "Ο Ενρίκε πριν από 10 ημέρες έπαιξε επίσημο παιχνίδι, ήταν με την προηγούμενη ομάδα του από την αρχή της χρονιάς, έπαιξε κάποια παιχνίδια και μπορεί να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, από ότι ο Πρίγιοβιτς. Ο Ενρίκε έχει δύο ημέρες εδώ, ο Πρίγιοβιτς λίγες παραπάνω και πρέπει να προσαρμοστούν. Περιμένουμε και από τους δύο στη συνέχεια να μας βοηθήσουν".
Για την κατάσταση της ομάδας και τη συνέχεια: "Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά τώρα, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι τραυματίες. Οι πληροφορίες μου είναι ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι περιμέναμε κι αυτό είναι θετικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο που έρχεται μπροστά μας. Αυτή είναι η κατεύθυνση μας".
Για την κατάσταση των Πέλκα και Κάμπος: "Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι καλά για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε αρχικά".
Για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα είναι στην 2η θέση: "Πριν από ένα μήνα ήμασταν στην 9η θέση, δεν θέλω να τη σκέφτομαι ατή τη θέση. Τώρα είμαστε δεύτεροι και υπάρχουν κι άλλες ομάδες μαζί μας. Ο αντίπαλος που είναι πρώτος, έχει ξεφύγει πολλούς πόντους. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως είπα. Δεν κερδίσαμε κάποια παιχνίδια κερδισμένα, αν μπορώ να το πω έτσι, χάσαμε κάποιους βαθμούς χωρίς λόγο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας".
Για την αλλαγή συστήματος: "Η ομάδα μου μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα, σήμερα για πρώτη φορά παίξαμε έτσι. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου.  Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το δουλέψουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι η εξυπνάδα των παικτών μου. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, δουλεύουν, ξέρουν που πρέπει να κινηθούν και φυσικά αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί".
Για το ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή έχουμε 23-24 παίκτες. Είναι ένα ρόστερ αρκετά καλό και δεν μπορώ να έχω παράπονο πάνω σε αυτό".

ΓΚΟΛ: - 9' Μυστακίδης, 61' Μάτος
Ασίστ: - 61' Μπίσεσβαρ
Δοκάρι: -41' Τσίμιροτ
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας).
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών).
Τέταρτος διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46' Αβραάμ), Τικίτο, Φάρκας, Ρέτζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68' Ευμορφίδης), Κόντορ, Τσακοπίνο (46' Βαρέλα), Ναζλίδης, Γκαγιέχο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μαλεζάς , Κρέσπο , Λέοβατς , Μάτος , Κάνιας , Σάκχοφ (85' Χαρίσης ), Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Κουλούρης (74' Πρίγιοβιτς ), Μυστακίδης (67' Ενρίκε ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...