5/2/17

oxyro N 3.000






 
 















19η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης - 3-2

Μπροστά σε 18.000 κόσμο, για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης 3-2, σε παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!!...

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
«Η νίκη σημαίνει τρεις πόντοι. Σημαίνει ότι η ομάδα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, σήμερα για πρώτη φορά γυρίσαμε το σκορ. Φάνηκε η θέληση των παικτών, σήμερα φάνηκε πολύ και η βοήθεια του κόσμου. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, μετά από τόσα παιχνίδια, που έχουμε κάνει. Στο πρώτο 25λεπτο ο Αστέρας ήταν καλύτερος από μας. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ξέρουμε ότι είναι μια από τις δύσκολες ομάδες. Μετά το 0-1 ξυπνήσαμε, αντιδράσαμε, σκοράραμε και είχαμε 2-3 ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά, βάλαμε το δεύτερο γκολ, ισοφαριστήκαμε, ευτυχώς ήρθε και το τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στον Αστέρα, γιατί έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ο κ. Ελευθερόπουλος κάνει καλή δουλειά εκεί».
Για τον Πρίγιοβιτς: «Τον φέραμε να μας βοηθήσει. Είχα πει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη, γιατί είχε διακοπή ένα μήνα. Μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερος. Σε ότι αφορά την ποιότητα, φαίνεται ότι ο παίκτης έχει τα στοιχεία, που χρειαζόμαστε. Περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι, οι εμφανίσεις του να είναι καλύτερες».
Για τον Ενρίκε: «Είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Πρίγιοβιτς. Φάνηκε και σήμερα ότι είναι σε καλό δρόμο για να γίνει βασικός. Θέλει λίγο χρόνο, να μάθει τον τρόπο, που παίζουν οι συμπαίκτες του. Αυτό δε γίνεται σε μια μέρα. Είναι έμπειροι παίκτες και οι δύο, που ήρθαν, έπαιξαν σε καλύτερες διοργανώσεις, δεν έχουν πρόβλημα».
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ξάνθη: «Σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Κυπέλλου. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Στο θέμα της ξεκούρασης και της αποκατάστασης, οι παίκτες μου έχουν αυτά που χρειάζονται. Έχουμε κι άλλους παίκτες, που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Δεν σκέφτομαι να ξεκουράσω παίκτες»
Για τα γκολ που δέχτηκε σήμερα ο Δικέφαλος: «Έχουμε βελτιώσει πολύ την αμυντική λειτουργία, δεν μπορείς να προβλέψεις πάντα τι θα κάνει κι ο αντίπαλος. Και σήμερα υπήρχε ένας καλός αντίπαλος. Το δεύτερο γκολ με ανησύχησε λίγο, ήρθε από ένα πλάγιο άουτ, στο οποίο δεν ήμασταν προσεκτικοί και την περιοχή δεν μαρκάραμε τον παίκτη. Αλλά αυτά συμβαίνουν».
Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ: «Έτσι πρέπει να κάνουμε. Σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε το σχέδιό μας, προσπαθούμε, οι παίκτες έχουν καταλάβει, έγιναν μία οικογένεια, κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύουν για την ομάδα».

Πέδρο Ενρίκε:
«Εμεινα εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και ήταν εκπληκτικός ο κόσμος. Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που ο καθένας από αυτούς μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Δεν αξίζουν συγχαρητήρια μόνο σε όσους έπαιξαν αλλά σε όλους τους παίκτες που είναι στην ομάδα».
Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε: «Μου βγήκε πολύ συναίσθημα και αδρεναλίνη και περίμενα να αγωνιστώ και να σκοράρω. Ισως την επόμενη φορά να μην πανηγυρίσω με τόσο ακραίο τρόπο ώστε να μην δεχθώ και κίτρινη κάρτα».
Για τις οδηγίες που του έδωσε ο Ίβιτς: «Μου είπε να είμαι ήρεμος και ότι το παιχνίδι θα έρθει σε μένα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες με βοήθησαν να προσαρμοστώ άμεσα και να νιώθω ότι είμαι καιρό εδώ».
Για τη συνέχεια: «Στη Ρεν δεν μπόρεσα να έχω συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να έχω αγωνιστική ροή με συνεχόμενα ματς για να βοηθήσω και να πετύχουμε και τους στόχους της ομάδας».

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, το γύρισε. Αυτά είναι τα παιχνίδια, που θέλω να παίξω, σε γεμάτο γήπεδο, με το ηθικό ψηλά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με νίκες.
Oι προσδοκίες του κόσμου είναι υψηλές, αλλά και οι δικές προσδοκίες είναι ψηλές. Αυτή είναι μια θετική πίεση. Ελπίζω να κάνουμε την ομάδα μεγαλύτερη.
Δεν είμαι στο 100%, για μένα η σεζόν είχε σταματήσει στις 18/12. Πιστεύω ότι σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος. Όλοι με βοηθούν, δουλεύω σκληρά»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Σάκχοφ, Κάνιας (46' Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (87' Χαρίσης), Τσίμιροτ, Μυστακίδης, Κουλούρης (69' Πρίγιοβιτς).

Αστέρα Τρίπολης : Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66' Φαρίνα), Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (46' Ιγκλέσιας), Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...