12/2/17

oxyro N 3.009









 

20ή αγωνιστική της Super League

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 0-0

Για την 20ή αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ξάνθη και έμεινε στο 0-0.
Ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολη αποστολή μέσα στην Ξάνθη, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μάτος, Ενρίκε, Πέλκα, Κάνιας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
«Βέβαια ήταν συνεχόμενα ματς, έχουμε πολλά παιχνίδια και βγήκε η κούραση και σε μας και στον αντίπαλο, μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο αναφορικά με τις τελικές που είχαμε. Σήμερα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, ωστόσο συνεχίζουμε.
Για την διαχείριση του ρόστερ: «Όταν οι ίδιοι παίκτες παίζουν κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, έρχεται και η κούραση. Φάνηκε και στο προηγούμενο ματς αυτό. Κάποιοι για άλλους λόγους μπορεί να αισθάνονται λίγο πιεσμένοι ή να έχουν μικρά προβλήματα, θέλουμε να τους προστατέψουμε» .
Για τις επιλογές του: «Σκεφτόμασταν πως και με ποιον τρόπο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κάποιοι δεν αγωνίστηκαν γιατί έχουν παίξει πολλά παιχνίδια τις προηγούμενες δυο εβδομάδες» .
Για την διαιτησία: «Έχω μιλήσει πριν μερικές ημέρες και δεν θα τα ξαναπώ, για μένα από την πλευρά μου βλέπω πως δεν με ικανοποιεί, το φυσιολογικό είναι να πας στον τέταρτο διαιτητή και να πεις τι σε ενοχλεί. Όπως είπα και στο παρελθόν, στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε τώρα το ματς της Πέμπτης».
Για το επερχόμενο ματς απέναντι στην Σάλκε: «Κοιτάξτε, είναι τόσα παιχνίδια, σίγουρα είναι ξεχωριστή αναμέτρηση. Θα δώσουμε το 100%, τον καλύτερο μας εαυτό. Ωστόσο αυτοί που οργανώνουν τα παιχνίδια, πιστεύω θα ήταν πιο φυσιολογικό να παίξουμε Τετάρτη στο Κύπελλο για να έχουμε μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστούμε. Πιστεύω είναι λογικό αυτό που λέω».
Για την συνεχιζόμενη δυστοκία του Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος δουλεύει πολύ καλά, σήμερα είχε μια φάση καθαρή, φάσεις χάνονται, είμαι σίγουρος πως θα ξεκινήσει να σκοράρει»

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς:
Για το σημερινό ματς: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπάρχει η φάση του Μπίσεσβαρ που θα πρέπει να δούμε στο βίντεο αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι. Στο τελευταίο κόρνερ εγώ είχα ένα κράτημα και πέσαμε μαζί με τον αμυντικό της Ξάνθης, αλλά θα δούμε στο βίντεο τι έγινε»

Για το παιχνίδι με την Σάλκε: «Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, είναι ωραίο να παίζεις στη Ευρώπη. Θα υποστηρίξω την ομάδα όσο μπορώ για να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση»

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης:
«Ήταν δύσκολο ματς η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Η Σάλκε είναι καλή ομάδα, όμως δεν φοβόμαστε τίποτα. Ήταν ωραια εμπειρία να ξεκινήσω ως βασικός, μακάρι να πάρω και άλλο χρόνο συμμετοχής.
Ο κύριος Ίβιτς με ξέρει, με είχε παίκτη και στην Κ20 και μου μιλάει στις προπονήσεις. Μου λέει να προσπαθώ συνεχώς.»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο,Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Αθανασιάδης
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης, Σάκχοφ,Πούγγουρας

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Σολτάνι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σίλα, Λισγάρας, Καμαρά.
Στον πάγκο για την Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Μεχία, Ράνος, Λάζιτς,Πιτσέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...