4/2/17

oxyroN2.996


14ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης

 ΠΑΟΚ - ΑΟΠ Φαλήρου - 7-6

Σε ένα «σφιχτό» παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ MORRIS νίκησε τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 7-6 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Καλύτερο οκτάλεπτο για τον Δικέφαλο το τρίτο, όπου αφενός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά του ενός γκολ των δύο πρώτων οκταλέπτων και αφετέρου μπόρεσε να χτίσει μια διαφορά τριών τερμάτων, η οποία του χρειάστηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν ο αντίπαλος έκανε την τελική του αντεπίθεση η οποία όμως δεν ήταν αρκετή.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 4-0, 0-2

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Προσινικλής, Ζάτοβιτς 3, Προσινικλής Ν., Νικολαίδης, Νάνος, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 2, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τσολακούδης, Σαρρησάββας, Σιορδίλης, Σιώπκας, Πολύζος



Ποδόσφαιρο Γυναικών Α' Εθνική 9η αγωνιστική

Ελπίδες Καρδίτσας - ΠΑΟΚ - 1-3

Διπλό τίτλου για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., που άλωσε το δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, νικώντας τις τοπικές Ελπίδες με 3-1. Έτσι, οι Νταμπλούχες Ελλάδας έμειναν μόνες στην 1η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος και με δύο γκολ μέσα σ’ ένα δίλεπτο πήρε σημαντικό προβάδισμα. Στο 27’ η Βαρδαλή με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 και στην επόμενη φάση η Κακαμπούκη πέτυχε το 0-2.
Στο 52’, οι Θεσσαλές μείωσαν σε 1-2 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, ασκώντας στη συνέχεια μια σχετική πίεση στην «ασπρόμαυρη» άμυνα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 77’, η Μάρκου με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας προ της αντίπαλης γκολκίπερ διαμόρφωσε το 1-3.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Αδαμάκη, Μάρκου, Κακαμπούκη, Παντελιάδου, Ζέρβα, Βαρδαλή (54’ Μπράμε), Ντιμιτρίγεβιτς (82’ Γιάννου Ε. – 89’ Γιάννου Δ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -