1/9/16

oxyroN2.866





 
Φιλικός αγώνας

 Βέροια - ΠΑΟΚ - 2-2

Σε ένα πολύ όμορφο ματς, Βέροια και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, με τον Δικέφαλο να είναι καλύτερος και να πληρώνει ένα υποτονικό 15λεπτο στην επανάληψη.
Το πρωτάθλημα δεν ξεκινά και, μέχρι η ΕΠΟ να τηρήσει τις αυτονόητες δεσμεύσεις της, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό μέσω φιλικών αγώνων.
Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Μαρκούση που έφυγε πριν ένα χρόνιο από τη ζωή, κατά τη διάρκεια προπόνησης...

Βλάνταν Ίβιτς... 
"Ένα από τα πολλά φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας, για μένα είναι πολύ σημαντικό που κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν είχανε συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα να πάρουν κάποιοι 75, κάποιοι 90 λεπτά και να παίξουνε"
Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές: "Κοιτάξτε, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε κάνει πολλές μεταγραφές φέτος, όπως γνωρίζετε ήρθαν δέκα παίκτες. Έχουμε αποκτήσει τον Τιάμ, είναι ο παίκτης ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει, μπορεί να παίζει σε 2-3 θέσεις και για μένα με το ρόστερ που έχω είμαι ευχαριστημένος"
Σε ερώτηση αν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος, ποτέ δεν ξέρεις αν μπορεί κάτι να γίνει ή όχι. Γι΄αυτό τον λόγο δεν μπορώ να σας πως αυτή τη στιγμή αν τελείωσαν οι μεταγραφές" 
Για τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα και δεν υπολογίζονται: "Αυτοί κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν μόνοι τους"
Για το επιθετικό σχήμα στο πρώτο ημίχρονο σχολίασε: "Ήταν ένα σύστημα που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον, ένα σύστημα 4-4-2. Βέβαια εξαρτάται και από τους παίκτες που έχεις. Σήμερα δοκιμάσαμε αυτό το σύστημα, μπορώ να πω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης" 

 Βέροια: Λόπεζ, Χαροντάκης, Μαλόν (81' Ασίνγμπα), Σισοκό (29' Μελίσσης), Μαραγκός, Σαρπόνγκ (60' Μίλιεβιτς), Κάλβο (73' Μαυρίας), Μπαλάφας (46' Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (81' Λινάρδος),  Άρτσε (46' Σισίνιο),  Καπετάνος (60' Βίτι). 

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος (46' Λέοβατς), Πούγγουρας, Κρέσπο, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (77' Τζοβάρας), Κάνιας, Πέλκας (77' Δημητριάδης), Περέιρα (62' Κοροβέσης), Αθανασιάδης, Κάμπος (77' Δεληγιαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου