3/9/16

oxyroN2.867


















   
Φιλικό παιχνίδι

Δόξα ΔράμαΚ20 ΠΑΟΚ - 4-0

H Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα, από τη Δόξα με 4-0...
Με το πανό «Μεγάλε ΠΑΟΚ καλωσήρθες στην πόλη» να ξεχωρίζει, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν στήσει το δικό τους πάρτυ στις κερκίδες, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη σημερινή φιλική αναμέτρηση
Το πιο πρωτότυπο ζέσταμα που έγινε ποτέ, έκανε ο ΠΑΟΚ πριν από την σέντρα του φιλικού αγώνα με την Δόξα Δράμας. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά μοιράστηκαν το μισό γήπεδο με ένα συγκρότημα που χόρευε ποντιακούς χορούς την ώρα που οι παίκτες του Ίβιτς έκαναν ζέσταμα υπό τους ήχους ποντιακών ασμάτων!
Την φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Δόξα στην Δράμα παρακολουθεί και ο Πάμπλο Γκαρσία
Έγινε η βράβευση των Κορακάκη - Δουβαλίδη αμφότεροι δεν έκρυψαν τα ασπρόμαυρα αισθήματά τους!!!
Οι Δραμινοί αθλητές βραβεύτηκαν πριν από την σέντρα της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον ΠΑΟΚ, τόσο από τον πρόεδρο της ΑΣ Δόξας Δράμας, αλλά και από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης.

Άννα Κορακάκη: 
«Ευχαριστώ τις δυο πιο αγαπημένες μου ομάδες για την τιμή, θέλω να ευχηθώ καλή πορεία και στις δυο»,

Κώστα Δουβαλίδη:
»Ευχαριστώ και τη Δόξα αλλά και τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι σαν φίλαθλοι».

Δόξα Δράμας: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Γιόνδης (67' Γαϊδαρτζής), Πινδώνης (77' Κεφαλάς), Ολίσε (58' Ιότι), Παπαζαχαρίας (77' Παπαζούδης), Σουάνης (67' Μαρκόπουλος), Καρλόπουλος (67' Πολύζος), Δουμάνης (46' Σάντος).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δεληγιαννίδης (87' Κραγιόπουλος), Δημητρίου, Κυριλλίδης, Τσαούσης (89' Τσαούσης), Αηδονίδης (81' Πολύζος), Δημητριάδης (71' Καπρέτσος), Κοροβέσης (89' Γιαλαμούδης), Ματθαίου (64' Κόζακ), Τιαμ (55' Τιάμ), Τζοβάρας (81' Κωνσταντίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου