18/9/16

oxyroN2.875




ΦΙΛΙΚΟ  ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ - Φίλιππο Βέροιας  - 28-16

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-16 τον νταμπλούχο Φίλιππο Βέροιας σε φιλικό που διεξήχθη στη Μίκρα μία εβδομάδα ακριβώς πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συνολικά η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη φετινή της πορεία.

Πλέον, μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στο ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας, το Σάββατο 24/9 στη Μίκρα.

Νίκο Γεωργιάδη:
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ένα από τα πιο δυνατά φιλικά που είχαμε στο πρόγραμμα. Η ομάδα θα δώσει και αύριο το πρωί ένα ακόμη, νομίζω πως ο Φίλιππος μας έδειξε πολλά από την δύναμη που έχουν φέτος, αλλά φάνηκαν και αρκετές δικές μας αδυναμίες.
Στόχος είναι να τις βελτιώσουμε, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήαμτος. Σίγουρα θέλει χρόνο η ομάδα, υπάρχουν νέοι αθλητές που πήραν ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...