19/9/16

oxyroN2.876



2η αγωνιστική του 1ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών, Κ17

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 3-3

Για τη 2η αγωνιστική του 1ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών, η Κ17 του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη του ΠΑΣ στα Γιάννινα...
Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι που έδωσε η Κ17 του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκακαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 35' με 0-3 και κατάφερε να μην κερδίσει!!!
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος των γηπδούχων στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 21' με πλασέ του εξαιρετικού Γαϊτανίδη, για να γίνει τρία λεπτά αργότερα το 0-2 με τον Βρακά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 34' με φοβερό μακρινό σουτ του Γαϊτανίδη έγινε το 0-3 και όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα φύγει από την πρωτεύουσα της Ηπείρου με το διπλό!

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Βουτσάς, Χατζής (85' Μιχαηλίδης), Γεωργιάδης, Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Γκαργκαλατζίδης (75' Δούμτσης), Λύρατζης, Βρακάς (70' Καλουτσικίδης), Τσιγγάρας, Κύρτσος (85' Διαμαντής).



4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League  Κ20

Αστέρα Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 2-1

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ ούτε στην Τρίπολη κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στην φετινή Super League και μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον απόλυτο έλεγχο και μπαράζ χαμένων ευκαιριών γνώρισε μία άδικη βάση εικόνας ήττα από τον Αστέρα με 2-1.
Έτσι η ομάδα του Γκαρσία έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Super League, μετά και το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, έδειξαν όμως παρόλα αυτά καλά στοιχεία και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Καπρέτσος (46′ Τζοβάρας), Δημητρίου, Πολύζος (65′ Μίσκοβιτς), Παπαθανασίου, Μελετίδης, Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας (60′ Κωνσταντίνου), Χατζηστραβός, Δημητριάδης, Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...