19/9/16

oxyroN2.877















4ης αγωνιστικής της Super League

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-2

Στο τελευταίο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League, στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-2 τον τοπικό Αστέρα.
O Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο τραυματίστηκε στη φάση του αντιαθλητικού χτυπήματος του Μπέρτου.
Έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι μέχρι να λάβει τις πρώτες βοήθειες και έδειχνε να πονάει πολύ.

Δείτε το video ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα που δημιούργησε πολλές φάσεις. Στο πρώτο μισάωρο έπαιξε ωραίο και καλό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αρχίσαμε να δυσκολεύουμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Με λάθος αποφάσεις και passing game σε σημείο του γηπέδου που δεν χρειάζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι έναν παίκτη παραπάνω, η ομάδα της Τρίπολης ήταν με 9 παίκτες στα 25-30 μέτρα μακριά από την εστία της και ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε φάσεις. Βέβαια από την πλευρά μας παίξαμε πιο αργό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι κάτι που με προβληματίζει. Βέβαια είχαμε δύσκολο πρόγραμμα κι ένα δύσκολο παιχνίδι, της Πέμπτης, δεν μπορώ να έχω παράπονα. Δεχτήκαμε γκολ από το στημένο κι αυτό είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου να προσέξουμε. Αν ήταν πέναλτι δεν μπορώ να πω, δεν είδα την φάση».
Για το αν το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι: «Δε νομίζω θα κριθεί σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ματς με την Τρίπολη και με την Ξάνθη στην έδρα μας. Κάθε παιχνίδι σημαντικό. Σήμερα ήμασταν ανώτεροι είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως στο πρώτο ματς στην έδρα μας έπρεπε να είναι 7/8 -0, αλλά στο τέλος κινδυνέψαμε. Δεν αφήνω τους παίκτες μου να σκέφτονται κάτι άλλο εκτός από το επόμενο παιχνίδι».
Για το το ρόστερ της ομάδας: «Ο Λέοβατς είχε κάρτες και ο Τσίμιροτ χθες ένα μικρό πρόβλημα που αν ήταν αύριο ο αγώνας θα έπαιζε, αλλά σήμερα δεν υπήρχε λόγος ρίσκου. Εχουμε μεγάλο ρόστερ, αρκετούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν και δώσουν το 100%».
Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Η ομάδα έχει περιθώριο βελτίωσης. Μπορεί να γίνει καλύτερη. Εχουμε τόσους καινούριους παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να έχει απόδοση αυτή που μπορεί να έχει στην αρχή του πρωαθλήματος. Θέλουμε χρόνο, έχουμε και υποχρεώση να κερδίζουμε. Προσπαθούμε όλοι να είμαστε κοντά στους παίκτες που ήρθαν φέτος για να καταλάβουν τι είναι ο ΠΑΟΚ και ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έρχεται η νίκη».
Για την φάση της  αποβολής του Μπέρτου: «Ηταν πολύ φανερό και ήμουν δίπλα και πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν το είδε ο τέταρτος. Τελικά έχει δίκιο, έχει ενημερώσει τον διαιτητή. Η δουλειά του είναι αυτή, ό,τι γίνεται μπροστά του πρέπει να ενημερώνει τον διαιτητή».
Για τον Σάκχοφ: «Ηταν πολύ καλός ο Σάκχοφ στο πρώτο ημίχρονο όπως κι άλλα παιδιά. Ηταν ο Σάκχοφ που γνωρίζουμε και είδαμε από την αρχή. Βέβαια είναι και παίκτες που κάποιες περιόδους είναι ντεφορμέ. Είναι ένας από αυτούς, αλλά έκανε καλό παιχνίδι κι εγώ γνωρίζω ότι μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ως αμυντικό χαφ».
Για την επιλογή του να αντικαταστατήσει τον Ροντρίγκες: «Ήταν αλλαγή τακτικής γιατί έπαιξε στα προηγούμενα δύο ματς 90 λεπτα. Και σήμερα να χρειαζόταν θα έπαίζε. Μπήκε ένας πιο φρέσκος παίκτης που μπορούσε να μας βοηθήσει».
Για την αρνητική παράδοση του Δικεφάλου στην Τρίπολη: «Δύσκολη έδρα εδώ και θέλαμε αυτή τη νίκη το δείξαμε από την αρχή. Για όλους μας σημαντικό να μπορούμε να παίζουμε τρίτο σερί παιχνίδι με ένταση. Μας δείχνει ότι έχουμε δυνάμεις και μεγαλο ρόστερ και κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του».
Kλείνοντας σχολίασε με νόημα: "Περίμενα και μία ερώτηση για τον Κουλούρη..."

Ευθύμης Κουλούρης
«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και το χάρηκα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο πράγματα. Θεωρώ πως ότι κάνεις στην προπόνηση, σου βγαίνουν στον αγώνα.
Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μένα και την ψυχολογία μου. Με βοήθησε πολύ η δουλειά που έκανα στην Κύπρο πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό για έναν νεαρό παίκτη να πάρει παιχνίδια σε μία δυνατή ομάδα. Επέστρεψα, αισθανόμουν καλά στην προετοιμασία, έβαλε νέα κομμάτια στο παιχνίδι μου και είμαι χαρούμενος που όλα αυτά βγήκαν σήμερα. Περίμενα την ευκαιρία μου και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.
Ο πρόεδρος και ο προπονητής με κράτησαν στην ομάδα και εγώ θέλω να κάνω το καλύτερο και να τους δικαιώσω. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Δουλεύουμε σκληρά και κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα πάρω παρουσίες στην 18άδα στο μέλλον και θα προσφέρω όταν μου ζητηθεί.
Δεν με αγχώνει να έχω δίπλα τόσο γρήγορους ποδοσφαιριστές, το αντίθετο μάλιστα. Με βοηθάει και μπορώ τόσο να περιμένω να πάρω μπάλες όσο και να σπάω στους συμπαίκτες μου.
Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για το τέλος της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Θέλουμε να είμαστε καλοί κάθε Σαββατοκύριακο. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, πράγμα πολύ σημαντικό για μία μεγάλη ομάδα και όλοι όσοι ανήκουν σε αυτή είναι χρήσιμοι.
Κάποια παιχνίδια σίγουρα θα μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πιο εύκολα, αλλά δεν είναι όλα ίδια. Σίγουρα μας προβληματίζει και το έχουμε διαπιστώσει. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας. Θα βρούμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Σήμερα πήραμε ένα σπουδαίο διπλό σε μία έδρα που είχαμε κακή παράδοση.
Δοκιμάζουμε πολλά σχήματα στην προπόνηση και όλα είναι στην σκέψη του προπονητή. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Ο Κλάους με βοηθάει πολύ και προσπαθώ να παίρνω συνεχώς πράγματα από αυτόν. Στην Τούμπα πολλές ομάδες θα παίξουν κλειστά εναντίον μας και αν χρειαστεί να παίξουμε μαζί με τον Αθανασιάδη θα το κρίνει ο προπονητής» .

Xοσέ Κρέσπο:
Για τη φάση του τραυματισμού του: «Δεν είμαι πολύ καλά αλλά σε δύο μέρες θα είμαι εντάξει. Δέχθηκα μια κλωτσιά και δεν μπορούσα να συνεχίσω».
Για την εικόνα του ματς: Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, αλλά μετά το 2-0 χαλαρώσαμε. Αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε ξανά και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να τα... καθαρίζουμε από νωρίς για να μην το πληρώσουμε. Χαλαρώσαμε αρκετά μετά το 2-0 και το ίδιο συνέβη και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να το διορθώσουμε και να προσπαθούμε να πετύχουμε και άλλα γκολ».

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Σεφί, Ιγκλέσιας (83' Χαμντανί), Τσουκαλάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Ιγκόρ), Φαρίνια (72' Μάσα), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46' Κίτσιου), Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87' Περέιρα), Ροντρίγκες (78' Μυστακίδης), Κουλούρης, Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...