24/9/16

oxyroN2.878




Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου φιλικό 

ΠΑΟΚ -  Τιβέριγια Σκοπίων - 7-2

Με το ευρύ 7-2 επικράτησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ της σκοπιανικής Τιβέριγια, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «Λεόντων».

Ο προπονητής του Δικέφαλου, Αλέξης Τασούλης, προέβη σε αρκετές δοκιμές και σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών.

Τα γκολ των Νταμπλούχων Ελλάδας σημείωσαν οι Σακελλάρη (3), Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου, Τσαφταρίδου, Πατερνά.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γαβρά, Δοϊρανλή, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά, Γκάτσου, Γεωργίου, Ντιμιτρίγεβιτς, Μπράμε, Γιάννου Δ., Σακελλάρη. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Πελετίδου, Παντελιάδου, Τσαφταρίδου, Μπουζίνου, Μίμη, Κούτσικου, Μουρατίδου Ν.



Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ φιλικό

Κερατέας - ΠΑΟΚ - 0-3 

Με 0-3 σετ επικράτησε της Κερατέας η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη επί αθηναϊκού εδάφους, στο γήπεδο του Μαρκόπουλου.
Οι παίκτριες του Κώστα Ιωαννίδη δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έκαμψαν με ευκολία την αντίσταση της αντιπάλου.
Παρουσία του Κώστα Αμοιρίδη που έχει αναλάβει το τμήμα οι ασπρόμαυρες έδειξαν για άλλη μία φορά ότι είναι φτιαγμένες για ψηλά τη φετινή σεζόν.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα ενώ και η φιλοξενία από την ομάδα της Κερατέας ήταν εξαιρετική.


5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

ΠΑΟΚ - Ξάνθης - 2-2

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στη Νέα Μεσημβρία με την αντίστοιχη της Ξάνθης...
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Κ20 δεν είδε το χρώμα της νίκης, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη της Ξάνθης, είχε την κατοχή της μπάλας και αρκετές χαμένες ευκαιρίες!

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης, Κυριλλίδης (46′ Αηδονίδης), Μελετίδης, Δημητριάδης , Ματθαίου, Τζοβάρας (77′ Κραγιόπουλος), Κωνσταντίνου (70′ Σταθόπουλος).




3η αγωνιστική του 1ου γύρου του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ17

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα -

Για την 3η αγωνιστική του 1ου γύρου του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ υποδέχεται στους Νέους Επιβάτες την αντίστοιχη της Κέρκυρας...
Ο Δικέφαλος μετράει ως τώρα στο πρωτάθλημα μία νίκη (2-1 την Ξάνθη εντός) και μία ισοπαλία (3-3) στα Γιάννινα... Με 4 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή, ισόβαθμος με Ξάνθη (έχει ματς παίξει 3 παιχνίδια), Γιάννινα και Λάρισα (σε 3 ματς επίσης). Η Κέρκυρα με μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια (ισοπαλία στον Παναιτωλικό) βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ:  Συλλέκτης, Βουτσάς, Κύρτσος, Τσιγγάρας, Χατζής, Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Γκαργκαλατζίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Βρακάς

Κέρκυρα: Παγκράτης, Γιώτας, Βλάχος, Κουλιαρμής, Ζωχιός Σ., Μπάρδος, Κουλούρης, Ζωχιός Ν., Στεργίου, Γκασίδης, Αυλωνίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...