5/9/16

oxyroN2.868








 

Πρώτο Φιλικό

ΠΑΟΚ - ΜΤΚ Σκοπίων - 76-72

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς έδωσε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στο "Παλατάκι" με αντίπαλο την ΜΤΚ Σκοπίων και επικράτησε με 76-72. 

Σούλης Μαρκόπουλος
"Είναι πάρα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για την ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να έχουμεείναι κάποιες εικόνες. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα. Ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Πρέπει ότι θα δούμε τα λάθη μας στην άμυνα, στη επίθεση πιστεύω θα βρεθούμε σαν ομάδα"
Για το φιλικό με ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ακολουθεί: "Είναι μια γιορτή για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο του. Είναι μια πάρα πολύ καλή εκδήλωση για να συμμετέχει ο κόσμος κι όλοι όσοι έφεραν στον ΠΑΟΚ τόσο μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν".
Για τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ: "Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να βγάλουμε  περισσότερους αιφνιδιασμούς. Αυτό είναι κάτι που θέλει  δουλειά. Σε κάποιες περιπτώσεις χάσαμε  εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό"
Για την προσαρμογή του Τέιλορ: "Στον Τέιλορ πολλά πράματα φαίνονται περίεργα, σε σχέση με την Αμερική. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ"
Όσο για τον Κόνιαρη: "Όλους τους παίκτες της ομάδας τους υπολογίζουμε και θέλουμε να έχουν όλοι σημαντικό ρόλο στην ομάδα"...

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 38-33, 61-55, 76-72

ΠΑΟΚ: MIljenovic 10, Κόνιαρης 8 (2), Τσόχλας 2, Μαργαρίτης 8, Γλυνιαδάκης 10, Χρυσικόπουλος, Καμάρας, Taylor 4, Bryant 13 (2), Peiners 9 (1), Clanton 12.

ΜΖΤ: Cvetkovski, Dimchevski 6 (2), Minovski, Thames 16 (2), Massey 8 (1), Drenovac 23 (2), Leonid, Scott 11, Lucic 4, Lalic 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...