10/9/16

oxyroN2.869






 








 

Στο μεγάλο φιλικό αγώνα στην PAOK Sports Arena με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας - 80-94

Μέσα σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα έγινε το εορταστικό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια για ένα ημίχρονο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο μεγάλο φιλικό αγώνα, αλλα ηττήθηκε με σκορ 80-94 στην PAOK Sports Arena.
Πριν το παιχνίδι τιμήθηκαν μορφές της μπασκετικής ιστορίας του ΠΑΟΚ, πρώην παίκτες και προπονητές, ενώ μια φανέλα με το όνομά του και το νούμερο 90, όσα και τα χρόνια του ΠΑΟΚ, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης, που φωτογραφήθηκε μαζί με τα τιμώμενα πρόσωπα, δίπλα σε Μπάνε Πρέλεβιτς και Θανάση Κατσαρή.

Το νέο μουσείο του ΠΑΟΚ
Δείτε το βίντεο εδώ

Highlights από το παιχνίδι
Δείτε το video ΕΔΩ

Ιβάν Σαββίδης: 
«Είμαι ευτυχισμένος που είμαστε όλοι μαζί εδώ. Ολοι τους έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στον ΠΑΟΚ. Θέλω να τους πω ότι θα ζω μέσα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να είμαι αντάξιος της ιστορίας που γράψατε. Θα κάνω τα πάντα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ. Συγχαρητήρια για τη γιορτή».

Σούλης Μαρκόπουλος
«Να ευχαριστήσω το κ. Ιτούδη και την ομάδα του για αυτό το παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ . Για εμάς ήταν πολύ καλό μάθημα σήμερα, για να δούμε πως κινούνται οι μεγάλοι παίκτες. Που μπορούν ανα πάσα στιγμή να διαβάσουν σε άμυνα και επίθεση. ΑΝτο αναλύσουμε, οι παίκτες μας θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα».
Για τα συμπεράσματα του από αυτό το παιχνίδι:
«Πιστεύω ότι σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε πολύ περισσότερες λάθος επιλογές αμυντικές και επιθετικές. Αυτό επηρεάζεται από την απόδοση του αντιπάλου και το επίπεδο του. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στην ταχύτητα ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας, αν θέλουν να φτάσουν σε διαφορετικά επίπεδα από ότι είναι σήμερα».
Για τις 19 ασίστ που είχε ο ΠΑΟΚ: 
«Είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να το έχουμε στο ρεπερτόριο μας. Εξαρτάται από την έκβαση του παιχνιδιού. Μακάρι να δίνουμε τόσες ασίστ και στα άλλα παιχνίδια. Κοιτάμε περισσότερο τα λάθη που κάνουμε, κυρίως για τον τρόπο που αντιδράσαμε πριν δεχθούμε το καλάθι».
Για το πως έζησε την εκδήλωση:
«Η όλη εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, πολύ ευχάριστη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, Όταν βλέπεις την ιστορία ζωντανή μέσα στο γήπεδο, αισθάνεσαι δέος. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί, αυτή η ομάδα μπορεί να μην ήταν στο επίπεδο που είναι σήμερα».
Για τη συμμετοχή του Σάιμπερτ:
«Ήθελε πολύ να δοκιμάσει. Είχε μπει όχι σε μεγάλη πίεση, σε δύο προπονήσεις. Μας είπε όχι παραπάνω από 5 λεπτά ο γιατρός και για αυτό έπαιξε τόσο».

Δεκάλεπτα: 20-20, 39-46, 57-71, 80-94

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Taylor, Μαργαρίτης, Miljenovic, Γλυνιαδάκης, Sibert, Καμαράς, Bryand, Peiners, Clanton

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: De Colo, Teodosic, Augustine, Maleiko, Jackson, Staratelev, Higgins, Gavrilov, Khryapa, Kurbanov, Vostrikov, Lazarev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...