11/9/16

oxyroN2.871


 

 














3η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 2-1

Μπροστά σε 14.000 περίπου θεατές  για την 3η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, με 2-1, αντί για 5-0 ...
Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και τιμήθηκε από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ μετά τη σπουδαία επιτυχία της στο Ρίο.

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ

Ιβάν Σαββίδης
"Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που η Ελλάδα αναδείχθηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που είναι δικό μας κορίτσι και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Της είπα ότι μας έχει εξυψώσει τόσο ψηλά και δε θα έχει κανένα πρόβλημα άλλο. Εμείς θα της λύσουμε όλα τα προβλήματα"

Αννα Κορακάκη: 
"Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη βράβευση. Είαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην ομάδα του Παναιτωλικού να έχει μια καλή πορεία".

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του ματς : "Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν αυτοί που περίμενα. Επαιξαν από το 1ο λεπτό επιθετικά, βάλαμε δύο γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ, αλλά μπορούσε και να είναι κι αλλιώς, αν στο τέλος ο παίκτης, που μπήκε στην περιοχή μας εκανε καλή σέντρα ή καλό σουτ. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά υπάρχει και κάτι, που ζητάω από τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακόμη κι αν το σκορ είναι 5-0. Είναι ένα μάθημα για μας αυτό".
Για τις πολλές ευκαιρίες του Δικεφάλου που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ : "Ευκαιρίες χάνονται και σε άδειες εστίες, χάνουν κι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα, μέχρι να περάσει η μπάλα τη γραμμή. Οι ευκαιρίες ήρθαν από το συνδυαστικό παιχνίδι κι αυτό με ικανοποιεί. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες".
Για την απόδοση του Κρέσπο παίζοντας στα αριστερά : "Είδαμε για ακόμη μια φορά ότι πήραμε έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι στην αρχή τον παρουσίαζαν ως παίκτη, που δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα, δεν μπορούμε να κρίνουμε τους παίκτες τόσο γρήγορα. Να προσπαθούμε να γυρίσουμε όλο το κοινό εναντίον του μετά από ένα φιλικό. Είναι καλό για την ομάδα, που μπορεί να παίξει κι εκεί".
Για το επερχόμενο ματς με Φιορεντίνα και το αν κάνει ροτέισον : "Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν σε κάθε στιγμή να παίξουν. Ακόμη κι αυτοί που δεν ήταν στην αποστολή σήμερα. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, θα παίξουν όλοι. Εξαρτάται πάντα και από τον αντίπαλο και την τακτική που θα διαλέξουμε".

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
«Έχουμε καλή ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι κι εγώ και για την απόδοσή μου. Η ομάδα με βοήθησε να παίξω καλά. Αισθάνομαι όμορφα. Ακόμη ίσως δεν μπορώ ν΄ αγωνιστώ όλο το 90λεπτο και στόχος μου είναι κάθε εβδομάδα να παίζω περισσότερο. Να γνωριστούμε μεταξύ μας, να είμαστε όλοι καλά και θα δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με καλό παιχνίδι, γκολ, ασίστ και πιστεύω πώς μπορεί αυτό να γίνεται κάθε εβδομάδα. Να χαίρεται ο κόσμος μας».
Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα συμπλήρωσε: «Είναι καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε. Με την ιταλική ομάδα παίζουμε εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κερδίζουμε. Θ΄ αναλύσουμε τον αντίπαλο τις επόμενες ημέρες».

Γκάρι Ροντρίγκες:
"Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, σημειώσαμε δύο πολύ όμορφα γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δέκα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε τις ευκαιρίες δεν πετύχαμε τα γκολ, όμως αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι είναι ότι είχαμε συνολικά μια πολύ καλή απόδοση σαν ομάδα, αυτό είναι που έχει σημασία"
Για το αν υπήρχε ανυπομονοσία στους παίκτες για την πρεμιέρα: "Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ανυπομονησία, περιμέναμε πολύ καιρό για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είχαν ξεκινήσει εκτός από την Super League και είναι και λογικό να θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό στον κόσμο, ξεκινήσαμε, είμαστε χαρούμενοι, αυτό έχει σημασία, συνεχίζουμε"
Για τη δική του παρουσία στο παιχνίδι ανέφερε: "Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι παραπάνω, έτσι αγωνίζομαι, κάποιες φορές παίζω καλύτερα, κάποιες όχι, δε σου βγαίνει πάντα το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ξεκίνησαν τα σοβαρά παιχνίδια στη σεζόν, όχι ότι το Europa League δεν είναι σοβαρό, είναι διαφορετική διοργάνωση και όπως προείπα είμαι χαρούμενος που δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα"
Για το ματς με τη Φιορεντίνα που ακολουθεί: "Η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα, είναι μια δυνατή ομάδα, περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι, να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς ακόμη καλύτερα και να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο Europa League"

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ (83' Πέλκας), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (67' Σάκχοφ), Κάμπος, Αθανασιάδης (67΄Περέιρα), Ροντρίγκες.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (78' Μουνιόθ), Μάκος, Πάολο, Ουάρντα, Φερέιρα (46' Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι (60' Κλέσιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...