29/8/16

oxyroN2.865


 

Τρίτος αγώνας των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Απόλλων Λεμεσού- ΠAOK - 3-3

Αποκλεισμός χωρίς ήττα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΠAOK, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της στην Κύπρο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 με αντίπαλο τον οικοδεσπότη Απόλλωνα.
Υπό το βλέμμα 300 και πλέον φιλάθλων -μεταξύ των οποίων και αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες- στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού, ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Μετά από ελάχιστες καλές στιγμές, στο 26' η –πρώην «ασπρόμαυρη»- Κική Κυνοσίδου με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο. Στο 34' οι Κύπριες ισοφάρισαν με τέρμα της Κουσιέρι, μετά από ασίστ της Σιδηρά.
Αυτό, όμως, ουδόλως πτόησε τις Νταμπλούχες Ελλάδας, οι οποίες μέσα σε ελάχιστο χρόνο σημείωσαν δύο γκολ. Πρώτα στο 38', όταν από πάσα της Παντελιάδου η Μπράμε έκανε το 2-1 και μετά στο 39', όταν η Γεωργίου τροφοδότησε την Ντιμιτρίγεβιτς, η οποία πέτυχε το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και στο 60' μείωσε σε 3-2 με την Νίλσεν, η οποία στο 67' έφερε το ματς στα ίσα, 3-3. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η ελληνική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και το χορταστικό 3-3 δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα της Φινλανδής διαιτητή. Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Βλασιάδου.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Απόλλων Λεμεσού 7
ΠΑΟΚ 3
Χαγβάλια 2
Κλάκσβικ 2

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου (61' Γιάννου Ε.), Γιάννου Δ., Μπράμε (67' Σακελλάρη), Γκάτσου (74' Αδαμάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου