10/8/16

oxyroN2.858







 

Φιλικό

 ΠΑΟΚ - Βέροια - 3-0

Ένα ακόμη φιλικό έδωσε ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, υποδέχόμενος στην Τούμπα την ομάδα της Βέροιας, την οποία κέρδισε με 3-0...

Δείτε το video ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
"Σήμερα έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και μπόρεσα να δω κάποια πράγματα από αυτούς. Αύριο (Τετάρτη) έχουμε και το δεύτερο φιλικό, πριν το επόμενο επίσημο στην Τιφλίδα, και για μένα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, ώστε να μπορούν να παίξουν όλοι και να βγάλω συμπεράσματα για κάποιους παίκτες".

Φακούντο Περέιρα:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην Τούμπα, μετά από καιρό. Συνεχίζουμε καθημερινά την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δουλεύω για να πάρω μια θέση στην ομάδα, καθώς το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να παλεύω διαρκώς στις προπονήσεις για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα παίζει".
Όσο για το μέλλον του υπογράμμισε: "Πραγματικά δεν ξερω τι θα γίνει στο μέλλον. Ξέρω όμως ότι ήρθε η οικογένεια μου εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία μου τόσο στην πόλη όσο και στην ομάδα. Θέλω να κάνω, ότι και όλοι οι υπόλοιποι εδώ, δηλαδη να δώσουμε χαρά στη διοίκηση, στον προπονητή και στον κόσμο. Δεν μπορούμε να πούμε, αν η ποιότητα φέτος είναι καλύτερη ή χειρότερη. Αυτό που πρέπει να αποδείξουμε, είναι ότι είμαστε ικανοί να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στο γήπεδο και αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά".

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Γλύκος), Λέοβατς (64' Πούγγουρας), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Χαρίσης (64' Κοροβέσης), Μπίσεσβαρ, Ζάιρο (64' Δημητριάδης), Ροντρίγκες (74' Αθανασιάδης), Περέιρα.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (70' Θ. Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (52' Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (70' Καλί), Μπαλάφας (46' Τόμας), Αρτσε (63' Ίγκορ), Γ. Παπαδόπουλος (73' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73' Μαυριάς), Φόρτες (52' Κάλβο), Μεληκιώτης (46' Ξόμπλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00