18/8/16

oxyroN2.861











 











PlayOffs του Europa League

Ντιναμό ΤιφλίδαςΠΑΟΚ - 0-3

Μπροστά σε 10.000 περίπου θεατές, ανάμεσά τους και περίπου 150 οπαδοί μας.
Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση- κέρδισε στο «Μπόρις Παϊχάτζε» της Τιφλίδας, την Ντιναμό με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα PlayOffs του Europa League.

Ίβιτς:
«Είμαι ευχαριστημένος με το σκορ. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην κατοχή, στις επαφές με τους αντιπάλους. Χάσαμε αρκετές μονομαχίες. Δεν κάναμε οργανωμένο πρέσινγκ. Δεν είχαμε καλή κίνηση με τη μπάλα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Και οι άλλοι παίκτες έκαναν μια προσπάθεια και έδωσαν βοήθεια για να έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα αυτό το σκορ».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχανε πολύ εύκολα τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο όπως και με τον Αγιαξ:
«Με προβληματίζει όταν η ομάδα μου είναι όπως στο πρώτο ημίχρονο, αυτή είναι η αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, ήταν το τρίτο μας επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα δεν έχει μπει ακόμα στο ρυθμό που θέλω. Ισως να είμαι κι εγώ λίγο περισσότερο απαιτητικός από αυτό που μπορεί να κάνει τώρα η ομάδα μου. Με τους παίκτες που έχουμε, θέλω να έχουμε τη μπάλα, να έχουμε την πρωτοβουλία. Αυτό που ήθελα ήταν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να προχωρήσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ποδόσφαιρο δε γίνεται χωρίς λάθη. Το θέμα είναι ότι όταν κάνεις λάθος, πρέπει να παλέψεις να το διορθώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να το ξανακάνεις. Αυτό ζητάω από τους παίκτες. Να παίρνουν πρωτοβουλίες. Αυτό που δε μου αρέσει είναι να κρύβεται κάποιος στον αγωνιστικό χώρο».
Για την εικόνα της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά και τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ:
«Ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα κατά την άποψη μου. Έχουν καλή ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από εμάς και βάλαμε το γκολ από στημένη μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ήταν αλλιώς το σκορ, αν και δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Γνωρίζω ότι ήταν απώλεια για την ομάδα τους που ο βασικός επιθετικός είχε έναν τραυματισμό και δε μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι, όπως και ο αριστερός μπακ. Από την άλλη πλευρά, εμείς κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα και αυτό το ημίχρονο που κάναμε είναι στο 60-70% από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Είναι φυσιολογικό κατά την άποψη μου για την περίοδο που βρισκόμαστε. Εχουμε αρκετούς καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Σήμερα έπαιξαν 6 και δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα, από την αρχή με τόσους καινούργιους παίκτες να κάνει πολύ καλά και ποιοτικά παιχνίδια».
Για τη δήλωση που έκανε μια ημέρα πριν από το παιχνίδι και σύμφωνα με την οποία οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες:
«Το πίστευα γιατί η Ντιναμό έχει κάνει αρκετά επίσημα παιχνίδια. Για εμάς ήταν τρίτο επίσημο παιχνίδι και σε εμάς υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν στην ομάδα».
Για την αναβολή του πρωταθλήματος σε αυτό το χρονικό διάστημα:
«Ναι θα είναι πρόβλημα. Για εμάς δεν είναι καλό που δε θα παίξουμε. Θέλαμε να παίξουμε. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 22 Ιουνίου με το δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τώρα, έχοντας τρία επίσημα παιχνίδια όταν θα ξεκινούσε. Θέλαμε να κάνουμε και επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει η πρόκριση, γιατί υπάρχει και η ρεβάνς».
Για τη ρεβάνς της Τούμπας μετά το 0-3 στην Τιφλίδα:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαρός. Πρέπει να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι, όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Από το πρώτο λεπτό, να πάρει πρωτοβουλίες , να παίζει επιθετικά και βέβαια οργανωμένα στην άμυνα. Αυτό είναι που ζητάω και καθημερινά στις προπονήσεις. Εχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να κάνουμε ένα καλό δεύτερο παιχνίδι».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
Για την υπόθεση πρόκριση: "Δεν έχουμε περάσει ακόμη στην επόμενη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε καλά αμυντικά. Ο αντίπαλος μάς πίεσε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι θέλουν να παίζουν, παλεύει ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν 17-20 ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν ανά πάσα στιγμή στο γήπεδο και να αποδώσουν καλά".
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Βρίσκομαι στο 70% ακόμη. Χρειάζομαι παιχνίδια για να μπορέσω να αποκτήσω ρυθμό. Ουσιαστικά σήμερα έπαιξα και ήθελα να δείξω στον κόσμο, τους συμπαίκτες μου αλλά και την οικογένεια του ΠΑΟΚ ότι ξέρω ποδόσφαιρο. Να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω και η σημερινή εμφάνιση νομίζω ότι ήταν μια καλή αρχή".

Άνχελ Κρέσπο:
Για το γκολ που σημείωσε αλλά και τη σημερινή του εμφάνιση: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά περισσότερο για τη νίκη της ομάδας. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Έχουμε να παίξουμε άλλα 90 λεπτά και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό".
Όσο για τις στημένες φάσεις, σχολίασε: "Εχουμε συγκεκριμένες θέσεις στα στημένα και αυτό κάποιες φορές μας βγαίνει και κάποιες άλλες όχι".

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπχανίτζε (58' Τεβτζάντζε), Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (69' Αλβάρο), Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63' Ντβαλισβίλι), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Ζιγκάουρι, Τσελίντζε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης (46' Κάνιας), Σάκχοφ (68' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κάμπος (81' Περέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...