10/8/16

oxyroN2.859







 

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, φιλικός αγώνας

ΠΑΟΚ - Ακαδημία αγοριών Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα (γεννηθέντες 2002)

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ακαδημία αγοριών Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα (γεννηθέντες 2002) από την Κύπρο σε μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει  Champions League.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα και τα «ασπρόμαυρα» γκολ σημείωσαν οι Ντιμιτρίγεβιτς (10') και Παντελιάδου (42'), με τη δεύτερη να έχει και δοκάρι στο 38'. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κύπριοι ισοφάρισαν με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο 61' και στο 73'. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ακαδημία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στον Ατέρμονα, ενώ υπεύθυνος είναι ο βετεράνος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μάριος Χριστοδούλου, που αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Άρη. Ο προπονητής του Δικεφάλου, Αλέξης Τασούλης, προχώρησε σε αρκετές δοκιμές σχημάτων και προσώπων και εξήγαγε ωφέλιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας των Νταμπλούχων Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου (46' Παπακωνσταντίνου - 77' Ριζοπούλου), Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου (55' Καλτσίδη), Αδαμάκη (70' Γαβρά), Πίτσιου (46' Σακελλάρη), Γεωργίου, Παντελιάδου (68' Κούτσικου), Κακαμπούκη (64' Μίμη), Ντιμιτρίγεβιτς (66' Δοϊρανλή), Γιάννου Ε. (46' Πατερνά), Γιάννου Δ. (58' Τσαφταρίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...