10/8/16

oxyroN2.860








 


Φιλικό προετοιμασίας 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-1

Σε φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ, κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 0-1, χάρη σε γκολάρα του Κλάους στο 88'

Δείτε εδώ το γκολ όπως το κατέγραψε το PAOKTV

Βλάνταν Ίβιτς:
"Είπα και χθες ότι θέλουμε και τα δύο παιχνίδια για να παίξουν όλοι οι παίκτες, είτε αυτοί που έπαιξαν με τον Άγιαξ είτε οι υπόλοιποι. Σήμερα είδα εκείνουν που υπολογίζω για το παίχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας".
Έχετε καταλήξει σε ποιους παίκτες θα κρατήσετε και ποιοι είναι εκτός πλάνων: 
"Ναι. Μάλιστα τους έχω μιλήσει και τους έχω ενημερώσει και εγώ, για όσους δεν υπολογίζονται".
Για το σημερινό παιχνίδι:
"Σήμερα είδα πολλά πράγματα από τους παίκτες μου. Απλά είδα και πολλά πράγματα τα οποία δεν μου άρεσαν. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε πολλούς νέους παίκτες που πρέπει να βάλουμε μέσα στην ομάδα. Σήμερα είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας δυσκόλεψε, αλλά πιστεύω ότι σε 5-6 μέρες θα είμαστε έτοιμοι."
Για τον Μπρκιτς και τον Κάνιας που έπαιξαν για 90 λεπτά: 
"Έχουν αργήσει και κάνονυν μεγάλη προσπάθεια. Και αυτοί όπως και οι άλλοι παίκτες της ομάδας πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς. Εϊμαστε μία ομάδα και δουλεύουμε όλοι μάζι. Εγώ είμαι ο προπονητής και μπορεί να έχω πολλές απαιτήσεις, αλλά οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτές".
Για το νεαρό Ματθαίου:
"Ο Ματθαίου μπήκε επειδή ήταν τραυματίας ο Τσίμιροτ. Θα έμπαινε αλλά θα έπαιζε λιγότερο. Τον ξέρω καλά τον παίκτη από την Κ20. Τον πιστεύω πολύ και ξέρω ότι είναι προσγειωμένος και δουλεύει στις προπονήσεις. Υπάρχουν και άλλα παιδιά από την Κ20 που μπορούν να παίξουν και ελπίζω μέσα στην χρονιά να βρούμε τον χρόνο και τον τρόπο να παίξουν είτε σε επίσημα παιχνίδια είτε σε φιλικά."
Για το γκολ του Αθανασιάδη: 
"Είναι θέμα ικανότητας του παίκτη. Το έχει το γκολ με κάθε τρόπο και το έδειξε και σήμερα. Είναι από τους παίκτες που σε μία στιγμή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το είπα και χθες ότι ο Κλάους είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και ο αρχηγός της ομάδας".
Για τις μεταγραφές:
"Δεν μπορώ να σας πω εάν έχει έρθει παίκτης ή πότε θα έρθει. Δουλεύουμε σε μία ακόμα μεταγραφή, εκτός και αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης και χρειαστούμε κι άλλους. Όποιος κι αν έρθει δεν θα είναι βασικός παίκτης. Θα πρέπει να δουλέψει και να αποδείξει ότι θα είναι βασικός στην ομάδα".

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ,  Μπάγκα, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Λημνιός,  Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Ούμπιδες, Μπιτόλο, Λεταλέκ, Γροντής. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπάστακος, Μπρίτο, Παπαδόπουλος Δ. Ντιγκινί, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Στόιτσεφ,  Νάτσος, Λαζαρίδης, Κατράνης,  Κεϊτά.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Κρέσπο (79' Πούγγουρας), Γιαννούλης, Κάνιας, Πέλκας (79' Δημητριάδης), Τσίμιροτ (39' Ματθαίου), Μυστακίδης (58' Κοροβέσης), Κουλούρης (58' Αθανασιάδης), Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...