26/8/16

oxyroN2.864












 

Play Offs του Europa League

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Τιφλίδας - 2-0

Μπροστά σε 17.000 περίπου οπαδούς μας στο επαναληπτικό παιχνίδι των play offs του Europa League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ντιναμό Τιφλίδας με 2-0 και πέρασε -όπως αναμενόταν- στους ομίλους του Europa League.

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του αγώνα: "Είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες περίοδοι που ο ρυθμός πέφτει, αλλά είναι φυσιολογικό, ειδικά όταν έχεις ένα σκορ πρόκρισης. Μιλάμε για μία ομάδα, που έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, κάναμε δύο νίκες, περάσαμε, είμαι ευχαριστημένος".
Για το τι θετικό κρατάει από το παιχνίδι: Έπαιξαν κάποια παιδιά, που δεν είχαν συμμετοχές, κάποιοι έπαιξαν 90λεπτο. Σιγά σιγά μπαίνουν στο ρυθμό, σίγουρα μας λείπουν τα επίσημα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα".
Για την δήλωση του Γιάραμπεκ περί άδικου αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ: "Μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις κάτι άμεσα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. ΟΚ, συνεχίζουμε. Είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ο δεύτερος στόχος μας, έχουμε άλλα έξι παιχνίδια στην Ευρώπη".
Για την αυριανή κλήρωση : "Θέλουμε να κληρωθούμε με ομάδες, που θα έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Θέλουμε να περάσουμε. Υπάρχουν και πολύ μεγάλες ομάδες, αν μπορούμε να τις αποφύγουμε, θα είναι καλό. Μ' όποιον και να πέσουμε, θα δώσουμε μάχη για να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, να προκριθούμε. Όλοι ζουν για ευρωπαϊκά παιχνίδια, κι όταν θα έρθει η ώρα, οι παίκτες θα είναι και σε καλύτερη κατάσταση".
Για τον Πέλκα : "Δεν έχει αλλάξει ο ρόλος του. Δουλεύει καθημερινά, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά του. Και στα τέσσερα παιχνίδια, παίξαμε με τρία χαφ χωρίς δεκάρι. Διάλεξα άλλον μεσοεπιθετικό για να έχω στον πάγκο. Τον Πέλκα τον υπολογίζω και θα τον χρειαστώ. Είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του και τον τρόπο, που δουλεύει. Να είναι σίγουρος ότι θα παίξει".

Λέο Μάτος:
Για την πρόκριση : "Η πρόκριση δεν ήταν εύκολη αλλά εμείς κάναμε εύκολα τα δύο ματς. Εδώ είχαμε να διαχειριστούμε ένα 3-0 από το πρώτο ματς. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και μην ξεχνάμε πως η Ντιναμό ήταν στο Champions League. Το σημαντικό για την αυριανή κλήρωση είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση".
Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: "O Aγιαξ έχει καλή ομάδα. Δεν παίζαμε με χωριό... Εμείς έχουμε μια ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν είναι μέρα θλίψης αλλά χαράς. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίζεις".
Για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος:"Δεν έχει μεγάλη διαφορά το πότε θα παίξουμε".
Για τις ομοιότητες του Δικεφάλου με την πρώην ομάδα του την Ντνίπρο:"Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με την Ντνίπρο στην ομάδα έπαιζα. Εχει καλή άμυνα και καλή στο τρανζίσιον. Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι στο κέντρο γιατί έχουμε εκπληκτικούς παίκτες στα χάφ. Θα πρέπει να δούμε τους τομείς που πρέπει να  εκμεταλλευτούμε".

Εβγκεν Σάκχοφ:
Για τις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό: «Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν λίγο μουδιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανοιχτήκαμε και βάλαμε δύο γκολ. Και τα δύο παιχνίδια ήταν δυνατά. Κοιτάμε να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε».
Για το αν η σημερινή πρόκριση πήρε απάλυνε την απογοήτευση του αποκλεισμού  από τον Άγιαξ: «Η απογοήτευση έμεινε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιχνίδια. Με τον Αγιαξ παίξαμε περισσότερο αμυντικά, με αντεπιθέσεις, αλλά αν είχαμε ευστοχήσει στις ευκαιρίες θα προκρινόμασταν εμείς».
Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Εμείς από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε πιο δυνατά. Στο μέλλον θα υπάρχει περισσότερη συνεννόηση μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο».
Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστώ. Είναι μια φυσική διαδικασία, θα κοιτάξω να προχωρήσω μπροστά».

Γκάρι Ροντρίγκες :
"Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό. Ήταν δύσκολο το πρώτο ματς αλλά τα καταφέραμε. Περάσαμε δίκαια στους ομίλους του Europa League και δίκαια είμαστε στην Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Είμαστε καλή ομάδα φέτος, το αν πάμε μακριά στην Ευρώπη ή αν πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι, θα το δούμε. Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα δείχνει να μεγαλώνει αγωνιστικά, θεωρώ πως μπορούμε να δώσουμε πράγματα στον κόσμο ο οποίος νομίζω πως είναι ικανοποιημένος με τα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς. Για μένα, ελπίζω να έχω υγεία και σε σχέση με πέρυσι να σκοράρω περισσότερο αλλά και να δώσω περισσότερες ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα".

Γιώργος Τζαβέλλας:
«Δε συγκρίνονται τα παιχνίδια με τον Άγιαξ με αυτά κόντρα στην Ντιναμό. Ήμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στους ομίλους, όμως φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάμε παραπέρα.
Σίγουρα μας επηρεάζει η αναβολή αλλά είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, καθώς θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ασχολούμαστε φυσικά με τις στημένες φάσεις. Τις δουλεύουμε και μακάρι να έρθουν και άλλα γκολ μέσα από αυτές. Κάνουμε σταθερά βήματα σαν ομάδα.
Θα βρούμε τα πατήματα μας σιγά σιγά και αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε καλύτεροι. Κάνουμε μια νέα αρχή με την Εθνική.
Θέλουμε να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει εκεί όπου ήταν παλιότερα. Ελπίζουμε να έκλεισε ένας κακός κύκλος και να δώσουμε το παρών στην επόμενη διοργάνωση.
Υπάρχει θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Για οτιδήποτε θετικό θα ενημερωθείτε από την ομάδα»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο (76' Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65' Κίτσιου), Μάτος, Κάνιας, Σάχοφ (57' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ Ροντρίγκες, Τζάλμα, Περέιρα.

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Σπίσιτς, Αμισουλασβίλι, Σάντος, Λομπτζανίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιτσάντζε (74' Βέλεβ), Κιτεϊτσβίλι, Άλβαρο, Ντβαλισβίλι (76' Μικελτάντζε ), Παπουνασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -