20/12/15

oxyroN2.691

















Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις, αλλά πέντε ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ήταν οφσάιντ, αλλά ο επόπτης δεν τους είδε!







15η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς - 1-0

Μπροστά σε 8.000 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ,  κέρδισε πολύ δύσκολα στην Τούμπα τον Πλατανιά με 1-0, μέσα σε αποδοκιμασίες...
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έφυγε τραυματίας από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Τούμπα που μάλιστα φαίνεται πως είναι σοβαρός και θα λείψει αρκετούς μήνες από την αγωνιστική δράση.

Δείτε το video με τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: Όταν κάποιος δε νιώθει ευχαριστημένος, το δείχνει. Για αυτό έρχονται στο γήπεδο, για να δείχνουν τα συναισθήματα τους. Πάντα ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω από την εμφάνιση. Αξίζαμε να κερδίσουμε και τελειώσαμε τη σεζόν με τρεις νίκες σε 4 ματς. Θυμάμαι και μια περίοδο της σεζόν όπου παίζαμε καλά αλλά δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα οι εμφανίσεις μας δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.
Για το ματς: Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο Πλατανιάς παίζει πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και έχει ποιοτικούς παίκτες. Ήταν ένα ανοιχτό ματς, στο μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε σε ένας εναντίον ενός σε προσωπικές μονομαχίες. Συνήθως σε τέτοια ματς η ομάδα που έχει καλύτερους παίκτες κυριαρχεί. Αν μιλήσουμε για κατοχή ήταν μοιρασμένο. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε άλλα τρία, αυτοί δε δημιούργησαν κάτι
Για τη φάση του πέναλτι: Δεν μίλησα με τον Τζαβέλλα και η οπτική μου γωνία δε με βοηθούσε για να σχολιάσω τη φάση.
Για τους τραυματισμούς: Το συζητήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες Σήμερα δεν ήταν μυικά τα προβλήματα. Αυτό που έχουμε δει είναι ότι μέσος όρος δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ίδιοι ποδοσφαιριστές έχουν τραυματιστεί 2 και 3 φορές.
Για τις καθυστερήσεις στο τέλος: Δεν έχω δώσει τέτοια οδηγία, οι παίκτες το έκαναν μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει πάντως γενικά μια υποτίμηση των ομάδων και των παικτών που έρχονται εδώ, σε σχέση με τους δικούς μας. Εσείς θεωρείται ότι επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίσουμε 4 ή 5-0. Δεν είναι σωστό αυτό. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν έχει το προβάδισμα κάποια ομάδα. Είναι ψυχολογικό αλλά δείχνει και χαρακτήρα. Μερικές φορές πρέπει να υποφέρουμε. Σε εκείνο το σημείο αμυνθήκαμε σωστά και θα μπορούσαμε και να σκοράρουμε.
Γενικά για την ομάδα και το πρωτάθλημα: Σήμερα θα μπορούσαμε να βάλουμε 3 γκολ, βάλαμε ένα. Κανείς στην Ελλάδα δε βάζει 5-6 γκολ. Βλέπω όλα τα ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι 1ος στις μεταβιβάσεις προς στη μεγάλη περιοχή, 2ος στην κατοχή, 2ος στις τελικές, όλα αυτά δείχνουν το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Στο ποδόσφαιρο συγκρίνουμε τους παίκτες, όχι τα ονόματα των ομάδων.
Τι δε του αρέσει στην ομάδα: Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, οπότε σας εύχομαι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!

Δημήτρης Πέλκας:
Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη: "Όταν μπήκα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και έμαθα για την κατάσταση του Δημήτρη, πραγματικά φαρμακώθηκα. Είναι κρίμα ένα τέτοιο ταλέντο να έχει τόσες ατυχίες! Τι να πω; Θα είμαστε όλοι δίπλα του για να το ξεπεράσει".
Όσο για την "πρώτη" του Μελίσσα ανέφερε: "Χάρηκα πολύ για τον Νίκο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στα αποδυτήρια. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας και χαίρομαι που πήρε την ευκαιρία του, έστω και αν αυτή ήρθε μετά από έναν τραυματισμό".

ΠΑΟΚ: Όλσεν (62' Μελίσσας), Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης (24' Σκόνδρας), Τζιόλης, Πέλκας (70' Μπερμπατοφ), Τσίμιροτ, Λέοβατς, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μακ.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Ιτούα (78' Ντίνας), Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδινός (86' Πάγκαλος), Μιλούνοβιτς (70' Ανγκούλο), Μουνάφο, Σελίν, Ράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...