18/12/15

oxyroN2.689



 

















10η αγωνιστική της Basket League

Λαύριο - ΠΑΟΚ - 62-78

Με 62-78 (σκορ ημιχρόνου 27-43) και τον Μαργαρίτη σε μεγάλα κέφια με 20 πόντους (9/9 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ) ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Λαύριο, όπου επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας για την 10η αγωνιστική της Basket League!

Μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη πέτυχε απόψε ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με το εμφατικό 62-78 από το Λαύριο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Το Λαύριο παίζει με έναν τρόπο που προβληματίζει κάθε αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την κούραση, τις μετακινήσεις και τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας, ήταν συγκεντρωμένοι, μπήκαν με προσοχή στο παιχνίδι κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μία διαφορά την οποία διαχειριστήκαμε καλά και πετύχαμε μία νίκη. Αυτό είναι, μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια αφοσίωση και σκληρή δουλειά και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία και ότι θέλει ο καθένας...»

Βαγγέλης Μαργαρίτης:
«Παρόλο που ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες για μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετή κούραση, νομίζω ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα και δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά την οποία κρατήσαμε ως το τέλος. Είναι μία σημαντική νίκη για μας, γιατί θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε καλές γιορτές, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θα έχουμε και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση σε προπονήσεις και αγώνες.
Έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ σημαντικών αγώνων, ξεκινώντας από το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τα Τρίκαλα στο γήπεδό μας και αμέσως μετά με το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Φάρο, σε έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Ξέρουμε ότι θα συνεχίσουμε με πολλά παιχνίδια, αλλά μόνο ικανοποίηση μπορεί να μας προσφέρει το γεγονός ότι είμαστε στην επόμενη φάση του Eurocup και σιγά σιγά θα προετοιμαζόμαστε για πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια».

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 27-43, 44-64, 62-78

Λαυριο : Γιανγκ 13, Κρουμπαλι 4 (6 ριμπάουντ), Τσίρος 3, Γιαννακόπουλος 6, Μπαρλος (4 λάθη), Μπολντς 14 (6 ριμπάουντ), Μπακας, Νικολακόπουλος 2, Περάκης 13 (3/7 3ποντα), Κακλαμανάκης, Καπόνης 5, Μπέμπης 2.

Π.Α.Ο.Κ. : Τέπιτς 9 (7 ριμπάουντ), Βασιλειάδης 9, Μαργαρίτης 20, Σχορτσιανίτης 5 (6 ριμπάουντ), Χάτσερ 15 (4 ασσίστ, 3 κλεψίματα), Λιάπης 2, Κακαρούδης, Τσόχλας 3 (8 ασσίστ), Δέδας 6, Κοττας 2, Ντούβνιακ 5, Μάρκοβιτς 2 (4 ριμπάουντ, 4 λάθη).











13η αγωνιστική της Handball Premier

ΑΣΕ  Δούκας - ΠΑΟΚ - 25-23

Την πρώτη του ήττα μετά από 10 αγώνες, γνώρισε ο ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier, ο Δικέφαλος έχασε στην Αθήνα από τον ΑΣΕ Δούκα με 25-23.
Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα βρήκαν σκούρα από την αρχή της αναμέτρησης, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ.














 Κ17 - 7η αγωνιστική του 2ου γύρου του Βορείου Ομίλου

ΠΑΟΚ - ΑΕ Ποντίων Ηρακλής - 2-0

Η Κ17 του ΠΑΟΚ, επικράτησε στο γήπεδο των Νέων Επιβατών της ΑΕ Ποντίων Ηρακλής, με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Βορείου Ομίλου.












Super League (Κ20) 15η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς - 2-0

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη του Πλατανιά με 2-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας!
Ο ΠΑΟΚ με 35 βαθμούς σε 14 ματς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ακολουθείται από τον Ολυμπιακό που έχει 32 αλλά και δύο ματς λιγότερα...

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Δεληγιαννιδης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος (46' Δημητριάδης), Κάκκο, Ραγκέλοφ (68' Τοπαλίδης), Συράκος (46' Κούστα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...