3/12/15

oxyroN2.671












2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΟ Χανίων - ΠΑΟΚ - 2-6

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Κρήτη, τον ΑΟ Χανίων με 2-6, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό ...
Ο Δικέφαλος με τη σημερινή του νίκη εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ιγκόρ Τούντορ
"Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω μία τέτοια εικόνα γιατί πέρα από το γεγονός τους καθαρούς τρεις μέσους, είχαμε και τον Πέλκα και τον Μυστακίδη, δηλαδή στην ουσία είχαμε τέσσερις παίκτες.  Αυτό ήταν κάτι που μας έδωσε πράγματα στο παιχνίδι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε στο θεσμό, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο", ανέφερε αρχικά ο Κροάτης. Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αν είδε περισσότερα από όσα περίμενε στο γήπεδο: "Είδα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ, στα οποία είπα πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να με πιέσουν για να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και η αλήθεια είναι ότι το έκαναν".
Για τον Τσίμιροτ και τον Άντονις: "Η απουσία του Τσίμιροτ ήταν απώλεια για εμάς, παρά το γεγονός ότι δεν τον είχαμε δει πολύ, είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από αυτόν σήμερα. Όσον αφορά στον Άντονις, είμαι ικανοποιημένος και από εκείνον. Είναι και άτυχος γιατί στη θέση του υπάρχουν 8-9 ποδοσφαιριστές για θέσεις 2-3 παικτών σε κάθε ματς, όμως παρότι προέρχεται από ενα πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα είδα πολύ σημαντικά πράγματα και από αυτόν και μπορώ να τον υπολογίζω και εκείνον συχνά".
Για την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-0: "Ναι, η αντίδραση ήταν σωστή, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχει και μία διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων".
Για τον Έρικ Σάμπο: "Είμαι χαρούμενος για αυτόν και τα γκολ που πέτυχε. Το ξέραμε ότι είναι καλός, ξέραμε τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που έχει αλλά κάποιες φορές δε γνωρίζεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί μία μεταγραφή για να προσαρμοστεί. Για σήμερα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί συνέχισε την πρόοδο".
Για τα στοιχεία που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του, που δεν τα είχαν δείξει μέχρι στιγμής: "Είμαι χαρούμενος για αυτό. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά του αντιπαλου προπονητή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία ομάδα Β΄Εθνικής. Πρέπει να αφήσουμε πολύ γρήγορα πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε όλα αυτά που δείξαμε σήμερα από το πρώτο λεπτό στα επόμενα παιχνίδια".

Νίκος Κοροβέσης:
«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε την ευκαιρία μας. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό για μας είναι η πρόκριση γιατί το κύπελλο είναι σημαντικό. Υπάρχουν παίκτες που στην ομάδα που μπορούν να δώσουν λύσεις. Η πρόκριση είναι σημαντική και για τον κόσμο»

Ζάιρο:
«Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά σήμερα. Αυτό με κάνει ευχαριστημένο. Είχαμε ένα ζήτημα κόντρα στον Παναιτωλικό με το σκοράρισμα, αλλά σήμερα δείξαμε ότι υπάρχουν παίκτες να σκοράρουν.
Δεν είναι όνειρο μόνο το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα και ό,τι μπορώ να κερδίσω με τον ΠΑΟΚ».

Διαιτητής: Κουκουλάκης, βοηθοί: Βλάσσης, Νικολακάκης.

ΑΟ Χανίων: Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης (54' Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλλάκης, Ρίκα, Σάντερσον, Νύκταρης (46' Διαμαντόπουλος), Σαϊνε (65' Δεινίπαππας), Σταμάτης, Λίτα.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης,  Ζάιρο, Τσίμιροτ, Σάμπο, Γκολάσα (65' Αντονις), Κοροβέσης (71' Λέοβατς), Πέλκας (65' Αθανασιάδης), Μυστακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...