11/12/15

oxyroN2.680





















Γυναικεία ομάδα χάντμπολ 

Μ. Αλέξανδρο ΓιαννιτσώνΠΑΟΚ - 25-36 

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς είναι αήττητη εδώ και 8 αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ νίκησαν με σκορ 25-36 τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών εκτός έδρας και παρέμειναν μόνες πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 γυναικών.
Τα κορίτσια του Δικεφάλου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην αντίπαλο τους και από την αρχή του αγώνα έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.
Άξιο αναφοράς είναι πως Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Πατριαρχείο έδωσε δυναμικό παρόν, αφού 200 οπαδοί δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να στηρίζουν την ομάδα και για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του Δικεφάλου τους ευχαριστούν θερμά.

ΠΑΟΚ: Νούλα (4), Στρατάκη (5), Μούρνου(7), Μίλασιτς, Τζέριτς, Τσομπανίδου, Βαφειάδου (3), Παπάζογλου (5), Μάστακα (7), Κοκτσίδου, Καρασανίδου (4). Παύλου, Μεντσίδου, Τσαουσίδου, Ράτσικα










ΠΟΛΟ Α1 Ανδρών 9η αγωνιστική\

ΠΑΟΚ - Χίος - 8-6 

Μία ακόμη μεγάλη νίκη για φέτος πανηγύρισε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, η οποία επιβλήθηκε της Χίου με 8-6 στο «Ποσειδώνιο» για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 11 και χωρίς εκτός έδρας νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 0-2, 4-1.

ΠΑΟΚ (Π. Βέργος): Φοροτζίδης, Προσινικλής, Μιτελούδης 2, Κουτσιαλής 3, Νικολαϊδης, Τζελάτης, Παπαποστόλου 1, Τσολακούδης, Δημητριάδης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης 2, Κεχαγιάς, Μανθογιάννης, Μουρατίδης

ΝΟ Χίου (Δ. Σελετόπουλος): Μιμίδης 2, Αγιοργούσης, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Γκιουβέτσης, Αλάτσης, Φουντούλης, Σωτηράκης, Ντούλος 1, Μένης













ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7ης αγωνιστική

Ατρόμητος ΠΑΟΚ - 0-2

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν πάτησαν φρένο ούτε στην Αθήνα  με τον Ατρόμητο, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έκανα το 8 στα 8 χάρη στα γκολ των Παντελιάδου και Ντιμιτρίεβιτς.
Η γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου για ακόμα ένα παιχνίδι παρέμεινε αήττητη και συνεχίζει την προσπάθεια της για την κατάκτηση ακόμα ενός νταμπλ στην ιστορία της.

ΠΑΟΚ:Παπακωνσταντίνου, Δημητρίου, Πελεκούδα (65' Μουρατίδου), Βαφειάδου, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Γεωργίου (60' Μπράμε), Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (80' Σακελλάρη), Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς.













Κ20 Super League 14η αγωνιστική 

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με σκορ 0-3

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Πατράλης, Δημητριάδης (79′ Κραγιόπουλος), Παναγιωτίδης (70′ Ματθαίου), Κτιστόπουλος, Κάκκο, Πούφλης (75′ Μπατάεφ)














Κ17 Super League 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του Βορείου Ομίλου

Ξάνθη – ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η πρωτοπόρος Κ17 ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε στα Πηγάδια την Ξάνθη με 1-2...
Ο Δικέφαλος με 30 βαθμούς σε 11 παιχνίδια προηγείται στη βαθμολογία και η Ξάνθη με 19 ακολουθεί... Η υπόθεση πρωτιά στον όμιλο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει από πολύ νωρίς και ο ΠΑΟΚ πετάει από νίκη σε νίκη!

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης (66′ Σαλαμούρας), Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης (67′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (88′ Μανιώτης), Αηδονίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Ευθυμίου (60′ Γαϊτανίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...