14/12/15

oxyroN2.683





 

















14η αγωνιστική  της Superleague.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 0-0

Στη Λεβαδειά έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ να μένει στο 0-0 με τον τοπικό Λεβαδειακό ...

Ο ΠΑΟΚ μετά το μεγάλο διπλό επί της Ντόρτμουντ, παρουσίασε ένα πολύ μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο και πέταξε άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς!

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για το ακυρωθέν γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: "ο Ντίμιταρ μου είπε ότι δεν ήταν φαουλ, δεν μπορώ να κρίνω 100% από τον πάγκο, αλλά μου είπε αυτό το πράγμα".
Για τον διαιτητή: "Είναι πολύ άσχημο να πρέπει να κρίνεις τέτοιου είδους θέματα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι χάνεις αρκετή ενέργεια όταν αντιδράς και θυμώνεις με τις αποφάσεις των διαιτητών".
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας: "Μπορώ να πω ότι δεν έχω μείνει ανικανοποίητος. Μάλλον εμείς αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, κυριαρχίσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκάρι στο πρώτο μέρος και τον Αθανασιάδη, ενώ είχαμε και το γκολ του Μπερμπάτοφ που ακυρώθηκε. Από εκεί και πέρα, η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα στα 20-25 τελευταία μέτρα. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί και όταν δεν το κάνεις αυτό είναι δύσκολα τα πράγματα".
Για τις επιλογές του: "Παρότι θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε πολύ ώρα, η πραγματικότητα είναι ότι έγω βάζω αυτούς που είναι καλύτεροι για να παίξουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι τόσο θέμα χημείας, είναι το ποιοι πιστεύω ότι είναι τώρα καλύτεροι".
Για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του: "Πιστεύω σε επίπεδο δυνάμεων ήμασταν καλά σήμερα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που κυριάρχησε η ομάδα μου και από τον τρόπο που αμυνθήκαμε. Ο αντίπαλος μας δεν δημιούργησε κάποια επικίνδυνη κατάσταση και δεν είναι εύκολο αυτό. Το μόνο που μας έλειψε ήταν οι αποφασιστικές κινήσεις μπροστά".
Για ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί: "Θα το δούμε. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο, ενώ μας λείπουν παίκτες στο επιθετικό κομμάτι, αλλά θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε".
Για τους Ροντρίγκες και Χαρίση: "Και οι δύο είχαν ενοχλήσεις, ο Χαρίσης πριν το παιχνίδι και ο Γκάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτόν δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έχει, πρέπει να μιλήσω με το ιατρικό τιμ".
Για την χρησιμοποιήση του Τζιόλη ως κεντρικού αμυντικού: "Ο Αλέξης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σήμερα θυσιάστηκε και έπαιξε σε μία θέση που δεν είναι η κανονική του. Σήμερα ήθελα στο κέντρο παίκτες με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Γκόικο ήταν και πάλι μία ευχάριστη έκπληξη. Πάντα προσπαθώ να διαλέξω τους καλύτερους και κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν και να αλλάξουν την αγαπημένη τους θέση, γιατί έτσι θα βοηθήσουν την ομάδα"
Για την απόδοση του Όλσεν: "Ήταν καλός, είμαστε χαρούμενοι για αυτόν".

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
«Εγώ έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία. Για μένα και με βάση την εμπειρία μου από την Αγγλία, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δε μετράει αυτό όμως. Μετράει αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, λέω ότι ήταν μια διεκδίκηση»
Όσο για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς μετά τη σπουδαία νίκη στο Ντόρτμουντ, ήταν λακωνικός...« Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Θα μπορούσαμε ίσως να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω...»

Δημήτρης Πέλκας:
«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, σκοράραμε αλλά δεν μέτρησε, απ' ότι μας είπαν δεν υπήρξε φάουλ. Συνεχίζουμε. Από δική μας ευθύνη έχουμε χάσει έδαφος, οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν για τα πλέι οφ και εκεί θα κριθούν όλα γιατί στόχος είναι η δεύτερη θέση.
Είναι πολύ καλό να έχεις συμπαίκτες μεγάλης ποιότητας, σε βοηθούν πολύ, δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος σε παίζει πολύ κλειστά και στο μισό γήπεδο. Στο ποδόσφαιρο το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις και αυτό θέλει πολύ δουλειά. Φέτος είναι πολλά παραπάνω τα παιχνίδια, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο γίνεται καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα για να γίνω και εγώ καλύτερος. Βήμα βήμα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.
Οι πιο σημαντικοί βαθμοί που χάθηκαν ήταν με Παναιτωλικό και Πανθρακικό, εκείνη την περίοδο η ομάδα είχε κάνει κοιλιά. Πιστεύω ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει γιατί η ομάδα είναι καινούργια και μόλις γυρίσουμε θα μπούμε δυνατά για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης».

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ούον, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης, Μίνγκας (86' Γιάχιτς), Ντομοβίτσκι (77' Καψάσκης), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Ροντρίγκες (46' Μυστακίδης), Τσίμιροτ, Σάμπο (80' Πέλκας), Κάτσε, Λέοβατς, Μακ, Αθανασιάδης (68' Μπερμπάτοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου