12/12/15

oxyroN2.681










ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΕΣ 12ης αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 25-25

Στην κατάμεστη από 1500 οπαδούς του ΠΑΟΚ και με διαφήμιση του χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη με εντυπωσιακές εναλλαγές στο σκορ. Αν και βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 9-15 και έφτασε να χάνει μέχρι και με 7 γκολ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και το γύρισε παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα δύο τέρματων 3 λεπτά πριν τη λήξη! Στο τέλος όμως πέταξε την ευκαιρία για τους 2 βαθμούς της νίκης σε ένα συναρπαστικό φινάλε με τελικό σκορ 25-25! 

Νίκος Γεωργιάδης:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, δεν κάναμε καλή άμυνα, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και στα σουτ. Γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο ημίχρονο είπαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Με την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία μας όταν προηγήθηκαμε, θα έπρεπε να το τελειώσουμε. Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Τελικά νομίζω ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι δίκαιος».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης:
«Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Είναι άτυχες οι δύο ομάδες που θα παίξουν τόσο νωρίς στη διοργάνωση αντίπαλοι. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε τόσο άσχημα όπως στο πρώτο ημίχρονο. Το πάθος και η δύναμη πιστεύω ότι θα κρίνουν το παιχνίδι».

Αλέξης Αλβανός 
"Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για εμάς, χάσαμε αρκετά κρίσιμα σουτ. Κάναμε αρκετά λάθη, δεν παίξαμε με πάθος αλλά στο δεύτερο μέρος το γυρίσαμε και δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα''.

Απόστολος Παλάσκας 
"Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την άμυνα μας και βρήκαμε κάποιες λύσεις στην επίθεση, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κερδίσαμε με βάση την εμπειρία μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο σε κάθε περίπτωση...Δεν υπάρχει φαβορί. Ένα μικρό πλεονέκτημα θεωρώ ότι έχει ο γηπεδούχος, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα".

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-6, 7-9, 8-12, 9-15 (ημχ.), 11-16, 13-18, 18-19, 22-22, 24-22, 25-25.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 6, Παλάσκας 2, Τσίλης 4, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 2, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 3, Αλβανός 4, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης 2.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 5, Δούγιας, Γεωργιάδης 3, Φάμπατς, Δημοσθένους 6, Νικολαϊδης 5, Αργυράκης , Εμμανουήλ, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Γκατφί 3, Γρηγοριάδης, Φίλης, Πλέχ, Στούμπης, Κουμαραδέλης

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
Δίλεπτα: 1-8
Πέναλτι: 4/4-2/5













9η αγωνιστική της Volleyleague.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 0-3

Αέρας πέρασε μέσα από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας ο ΠΑΟΚ επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0 (18-25, 23-25, 18-25) και πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καλμαζίδη. Με αυτό τον τρόπο ο Δικέφαλος ροκάνισε τη διαφορά από την κορυφή και πήρε ψυχολογία ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης με τη Νόλικο Μαασέικ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διαιτητής, Δανιηλίδου διέκοψε το ματς τέσσερις φορές ενώ την τέταρτη πήγε στα αποδυτήρια και υπήρξε 10λεπτη διακοπή.
Ο Εφραιμίδης βρέθηκε κυρίως στο στόχαστρο των ανεγκέφαλων οπαδών, που έκαναν για άλλη μία φορά το θαύμα τους, φτύνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ όταν πλησίαζαν στην εξέδρα των φανατικών.
Μετά από την μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια διακοπή στο δεύτερο σετ, η διαιτητής αποφάσισε να εκκενώσει το κλειστό της Μίκρας.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ όμως, Βασίλης Κουρνέτας, όταν ρωτήθηκε από τη ρέφερι της αναμέτρησης αν συμφωνεί να συνεχιστεί το ματς απάντησε θετικά, λέγοντας «Ναι, θέλουμε να παίξουμε!» σώζοντας ουσιαστικά τον Ηρακλή απο τιμωρία!

Δείτε το video ΕΔΩ

Γιάννης Καλμαζίδης:
Για την εξαιρετική απόδοση του Σεπέντα: «Ποτέ δεν είναι μόνο ένας παίκτης, Πήγε πολύ καλά σήμερα ο Σεπέντα, αλλά ξέρουμε ότι είναι πάντα ομαδική δουλειά».
Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι πολύ νωρίς για μένα ακόμα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πολύ ικανοί. Θα δούμε πόσο ψηλά μπορούμε ναν φτάσουμε. Υπήρχαν πολλά νεύρα όμως στο παιχνίδι που δυστυχώς το χαλάσανε. Θα μπορούσε να γίνει πιο ωραίο παιχνίδι αλλά αυτά δε βοηθάνε».
Για την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα μετά την επιστροφή του: «Εισπράττω θετική αύρα και θέληση για δουλειά. Και εγώ και τα παιδιά, έχουμε θέληση και αν δουλέψουμε σωστά, θα προχωρήσουμε».

Τα σετ: 18-25, 23-25, 18-25

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Χατζηηλιάδης 6 (4/9 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 75% υπ - 50% άριστες), Παλέντζας 12 (10/20 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Στεφανίδης 5 (5/6 επ, 54% υπ - 21% άριστες), Στίγγας 6 (3/5 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Πέντσεφ 4 (3/7 επ, 1 άσσος), Γάτσης 3 (3/5 επ) / Παπαδημητρίου (λ, 47% υπ - 24% άριστες), Πιπέργιας, Μαυροβουνιώτης

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Ντίνας 8 (4/5 επ, 4 μπλοκ), Κουρνέτας, Σεπέδα 22 (20/26 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 6 (3/4 επ, 2 άσσος, 1 μπλοκ), Εφραιμίδης 7 (6/12 επ, 1 μπλοκ 58% υπ - 5 % άριστες), Πέτρογλου 10 (10/12 επ, 40% υπ - 20% άριστες)/ Γκαράς (λ, 46% υπ - 15% άριστες), Καρασαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...