18/12/15

oxyroN2.688











Με την Καλλονή θα παίξει ο ΠΑΟΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από κλήρωση που έγινε πριν λίγο. Το πρώτο ματς θα γίνει στην έδρα της Καλλονής, και το δεύτερο στην Τούμπα.

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να γίνου στις 5-7 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 12-14 Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας ειπώθηκε ότι ίσως οι ημερομηνίες «σπάσουν» και γίνουν ματς στις 27-28. Οι ημερομηνίες θα οριστικοποιηθούν στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Όλα τα ζευγάρια:

Καλλονή-ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός-ΑΕΚ

ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

Πλατανιάς-Ατρόμητος

Χανιά-Ολυμπιακός

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης

Βέροια-Ηρακλής

Εργοτέλης-Πανιώνιος














Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στους "32" του Eurocup

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στους "32" του Eurocup οριστικοποιήθηκε και είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων και μας προδιαθέτει για μεγάλες βραδιές εντός κι εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges που έρχεται από την Ευρωλίγκα, την πρωτοπόρο του Ισπανικού πρωταθλήματος και μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη Valencia και την Oldenburg από τη Γερμανία.












Κυπέλλο  Χάντμπολ.

Τον ΑΣΕ Δούκα θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος για την προημιτελική φάση του κυπέλλου στο Χάντμπολ.
Το παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας και είναι νοκ άουτ. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Δούκα ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί στα ημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Αερωπός Έδεσσας- Διομήδης Άργους.
Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου 2016 ενώ το φάιναλ φορ στις 27-28 Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου