6/12/15

oxyroN2.675











13η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 2-1

Για την 13η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ δύσκολα στην Τούμπα τον Πανιώνιο με 2-1... Λυτρωτής ο Τζαβέλλας στο 79'
Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για τo πως έζησε το παιχνίδι σήμερα:  «Ημουν αρκετά αγχωμένος. Θα πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τον εαυτό μου. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε με νίκες. Είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί να μην παίξαμε καλά κι αρκετοί παίκτες να ήταν κάτω από το μέσο όρο της απόδοσής τους, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».
Για τη μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών του: «Βλέπω στους ποδοσφαιριστές μου μία ψυχολογική πίεση, ένα μπλοκάρισμα. Έχουν διαφορετική εικόνα από τις προπονήσεις. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά σήμερα ήταν κάτι που δεν μας άφηνε να παίξουμε καλά».
Για το αν ο ΠΑΟΚ  ξεπερνάει την αγωνιστική κρίση: «Δεν σκέφτομαι περί κρίσης. Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τρεις νίκες. Πλέον είμαστε πιο κοντά βαθμολογικά στη δεύτερη θέση, που είναι και ο στόχος μας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι σα να κοιμούνται και πρέπει να βελτιωθούμε στην πορεία».
Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε σήμερα: «Αν είχα τη δυνατότητα θα ήθελα να αλλάξω 7-8 παίκτες. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι δεν μπορούσαμε να κυριαρχήσουμε στα χαφ όταν είχαμε τρεις παίκτες εκεί και τρεις από πίσω να τους βοηθούν. Είχαμε ένα παίκτη παραπάνω στα χαφ και δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Δεν θέλω να είμαι επικριτικός. Δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα. Αλλά είναι φυσιολογικό ως προπονητής να θέλω το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μου».
Για τη μη χρησιμοποίηση των Τσίμιροτ και Άντονις: «Ο Αντόνις έπαιξε 20 λεπτά και δυστυχώς στον πάγκο δεν μπορούμε να έχουμε δέκα παίκτες, αλλά επτά. Πάντα συζήτηση αν θα πρέπει να έχεις 5-6 με ίδια χαρακτηριστικά ή παίκτες με διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες στην ίδια θέση, ίδιου επιπέδου, οπότε πρέπει να διαλέξουμε από αυτούς».
Για το αν τίθεται θέμα κακής φυσικής κατάστασης: «Σήμερα είδα την ομάδα μου λίγο κουρασμένη. Περίμενα περισσότερα, να είμαστε πιο επιθετικοί γι' αυτό και στο ημίχρονο επικεντρώθηκα στα τρεξίματα. Είναι αλήθεια ότι έχει αρχίσει νωρίς η σεζόν, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε νίκες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος οπότε και θα έχουμε μία εβδομάδα ξεκούρασης».
Για τον Τζαβέλλα: «Ο Τζαβέλλας ήταν πολύ καλός και στο κύπελλο. Γενικά όταν είναι συγκεντρωμένος 90 λεπτά είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Εχει ένα πρόβλημα συγκέντρωσης και όταν τη χάνει δεν είναι ο ίδιος παίκτης. Τώρα γνωρίζω ότι θα πρέπει να του το υπενθυμίζω και να κερδίζουμε ένα σημαντικό παίκτη για μας».

Δημήτρης Πέλκας
«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Να συνεχίσουμε το σερί. Ο Πανιώνιος ήρθε να παίξει το παιχνίδι του με κλειστή άμυνα. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε.»
Για τις δυσκολίες που είχε στο παιχνίδι του σήμερα ο ΠΑΟΚ: «Ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε, ήθελε υπομονή, κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε.»
Για το επικείμενο ματς με την Ντόρτμουντ: «Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Ντόρτμουντ πάντα έχεις κίνητρο.»

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Βίτορ (60' Κωνσταντινίδης), Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Γκολάσα (46' Κάτσε), Ροντρίγκες, Λέοβατς, Μακ, Πέλκας (55' Σάμπο), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μασούρας (75' Καθάριος), Μπουμάλ, Σιώπης, Κόρμπος (8' Βιγιάλμπα), Καραμάνος (54' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...