1/11/15

oxyroN2.647







 


Super League 9η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ - 2-1

Μπροστά σε μόλις 3.000 θεατές στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στο "Θ. Κολοκοτρώνης" 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, αν και προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο με τον Πέλκα!
Δύο μηνύματα έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ισάριθμα πανό που κρέμασαν στα κάγκελα του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης.
Δεν φταίνε οι οπαδοί το προϊόν είναι σκάρτο, αναφέρει το ένα των οπαδών του Δικεφάλου ενώ το άλλο γράφει: Όχι στο φακέλωμα των οπαδών, ναι στην δίωξη των πραγματικών εγκληματιών.

Ιγκόρ Τούντορ - Nova
«Είμαι στεναχωρημένος γιατί το δεύτερο ημίχρονο μας είναι το χειρότερο που έχουμε κάνει από την ημέρα που ήρθα. Είμαι απογοητευμένος από την νοοτροπία και την απόδοση των παικτών μου στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μιλήσω μαζί τους για να μάθω τι συνέβη.»

Ιγκόρ Τούντορ
«Δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στο β' κάναμε τη χειρότερή μας εμφάνιση από τη στιγμή που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ».
Για την επιλογή του να αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Ζαϊρο με τον Αθανασιάδη : «Ο Ζάιρο βγήκε γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος το πρώτο ημίχρονο κι επειδή ήθελα έναν επιθετικό για να είναι πιο κοντά στο γκολ. Και ο Γκάρι πήγε αριστερά γιατί από εκεί είναι πιο επικίνυδνος, ενώ και ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις».
Γιατί  το ότι δεν έκανε τρίτη αλλαγή: «Δεν είχαμε κάποια λύση στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είχα κάποιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή γιατί ο Μπερμπάτοφ και ο Μυστακίδης τραυματίες».
Για το αν έχει παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Είμαι απογοητευμένος από τη εμφάνιση στο β' μέρος και απογοητευμένος από την εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών»
Για το πως εξηγεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει: «Στις ομάδες υπάρχουν απλά ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά. Επρεπε να έχουμε περισσότερους με ποιότητα. Αυτή τη στιγμή ο Μακ έχει δέκα γκολ και μετά είναι ο Πέλκας με 3-4 γκολ. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».
Για το ότι έβαλε τον Σάμπο  δεξιά: «Αυτό με τον Σάμπο θα το δούμε γιατί έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε αυτή τη θέση. Σχετικά με τον Κοροβέση, δεν έμεινα ικανοποιημένος στον προηγούμενο αγώνα και γι' αυτό δεν τον χρησιμοποίησα σήμερα».
Για το  τι φταίει στην τελική προσπάθεια: «Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλέψει 90 λεπτά, ενώ το ποδόσφαιρο έχει να κάνει και με την ατομική ποιότητα. Όπως είδαμε ο παίκτης του Αστέρα πέρασε τρεις δικούς μας κι έβαλε το γκολ».
Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα: «Αλλαξε κάποια πράγματα ο Αστέρας, αλλά κυρίως ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν να κερδίσει φάουλ και να κάνει μακρινές μπαλιές. Εμένα δε μου αρέσει αυτός ο τρόπος. Ο Αστέρας σήμερα εκτός από τους δικούς του παίκτες είχε κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που φορούσε άλλο χρώμα φανέλα...»
Για το αν η ήττα θα επιφέρει πίεση ενόψει Κράσνονταρ: «Πάντα υπάρχει ένταση και πίεση. Αυτό που προέχει είναι να μιλήσουμε με τους παίκτες για να δούμε γιατί δεν παίξαμε καλά έτσι».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται  αρκετά γκολ από στημένα: «Τα γκολ από τα στημένα δεν έχουν να κάνουν με το αν υπάρχουν πολλά άτομα στην άμυνα. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να το διορθώσουμε».

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55' Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ινγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46' Αλόκο), Γιάννου, Παπαδόπουλος (79' Μάσα).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κόστα, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς (64' Σάμπο), Τζιόλης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Ζάιρο (46' Αθανασιάδης), Πέλκας, Μακ.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Παππάς
Γκολ: Μπερτόλιο 49΄, Σανκαρέ 82΄/Πέλκας 23΄
Κάρτες: Γιάννου 38΄, Ιγκλέσιας 64΄/ Βίτορ 39΄, Σάμπο 72΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...