30/11/15

oxyroN2.668













12η αγωνιστική της Super League

Καλλονή - ΠΑΟΚ - 1-3

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, ο Δικέφαλο κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την ΑΕΛ Καλλονής με 1-3...Με τις αλλαγές ξύπνησε ο ΠΑΟΚ και έφτασε στο τρίποντο μετά από τρία παιχνίδια.

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ: 
 Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Υπήρχε πίεση στους ποδοσφαιριστές. Αν και μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Και στο χειρότερο σημείο του παιχνίδιου σε επίπεδο απόδοσης από εμάς, τελικά σκοράραμε εμείς και πήραμε τη νίκη».
Για το ότι οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν: «Ομολογώ ότι με εξέπληξαν θετικά οι παίκτες. Δείχνουν πόσο πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε και πόσο δεμένοι ήμαστε. Αυτά είναι τα αποδυτήριά μας».
Για το αν έπαιξαν θετικό ρόλο οι αλλαγές που έκανε: «Η πραγματικότητα είναι ότι μας έδωσαν θετικά στοιχεία, Πρέπει να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή, αρκεί που θα μπει στο παιχνίδι να προσφέρει. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα».
Για το αν θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ στην επικείμενη αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τσίμιροτ. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Θα κατεβάσουμε όμως ένα σύνολο για να νικήσει γιατί είναι σημαντικό για μας».
Για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του: «Οφείλεται στη νευρικότητα. Για μένα ο διαιτητής ήταν οκ».
Για την ομάδα της Καλλονής: «Εχουν καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Στέφανος Αθανασιάδης
Για την ανάγκη που υπήρχε σήμερα για την κατάκτηση των τριών βαθμών: «Αυτό που θέλαμε ήταν ένα γρήγορο γκολ για να καταφέρουμε να πάρουμε την ψυχολογία, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας φέτος: «Αυτό που πιστεύω είναι όταν χτίζεις μια ομάδα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να βγάλουμε ότι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πάρα πολύ όλοι οι παίκτες μαζί με τον προπονητή και από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές υπομονή από τον κόσμο, αλλά όταν χτίζεται μια ομάδα, χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που μπορεί.
Για το ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για να πάρεις τρεις βαθμούς Είτε έρθει με καλό ποδόσφαιρο είτε με κακό, οι τρεις βαθμοί μετράνε. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Οσο παίρνεις τους τρεις βαθμούς, μετά έχεις και την ψυχολογία για να παίξεις καλύτερο ποδόσφαιρο».
Για την γενικότερη κατάσταση  στην ομάδα: «Ισως ακούγεται γιατί μερικοί δε θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε και σήμερα ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας και ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, πολλοί ψάχνουν προβλήματα. Αυτά δεν υπάρχουν. Το αποδείξαμε σήμερα, που γίναμε όλοι μια αγκαλιά στα γκολ. Είναι μια εικόνα για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ».
Για τον Ιγκόρ Τούντορ:«Εχει δεθεί με την ομάδα. Το δείχνει με το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι»
Για την επέτειο της μεγάλης νίκης στο Λονδίνο,απέναντι στην Τότεναμ: «Η ομάδα έχει μέλλον. Φέτος ήταν μια κακή χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να δούμε και άλλες ανάλογες στιγμές».
Για την Eθνική Eλλάδος:   «Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Αυτό που συμβαίνει στην εθνική είναι παρόμοιο με τον ΠΑΟΚ. Χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα φέρουμε την εθνική εκεί που θέλει ο κόσμος».
Για ενδεχόμενη μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού:«Δεν έχω κάποια πρόταση. Θα πω το κλασσικό, ότι έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Καλολονή: Δαύκου, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (85' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιουκαρής), Κεϊτά, Γεωργίου, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς), Μπαργκάν, Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λέοβατς (59' Μυστακίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (79' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...