11/11/15

oxyroN2.656





5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup

ΠΑΟΚ - Λιέτουβος 81-76

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup, ο Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena την  Λιέτουβος Ρίτας με 81-76...
Το παιχνίδι άρχισε με τον ΠΑΟΚ να είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση! Η ομάδα είχε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι της, έβγαλε επιθέσεις για σεμινάριο, παίρνοντας μεγάλη βοήθεια από τους Σχορτσιανίτη, Βασιλειάδη, Χάτσερ. Ίσως ήταν το καλύτερο φετινό πρώτο δεκάλεπτο του Δικεφάλου.

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα για την εμφάνιση απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που έχει 7-1 στη Λιθουανία. Έχει έμπειρους παίκτες που αν βρουν ρυθμό μπορούν να σε σκοτώσουν. Παίξαμε την άμυνα που θέλαμε. Στην επίθεση βρήκαμε παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα. Κάναμε όμως λάθη στα τέλη του 2ου δεκαλέπτου και στις αρχές του 3ου. Αντιδράσαμε πάντως θετικά, επανήλθαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε.
Δε λέει τίποτα η νίκη. Είναι νίκη ψυχολογίας. Παίζαμε καλά και στα παιχνίδια που χάσαμε. Θέλαμε να αποβάλλουμε το σύνδρομο που έχει η ομάδα όταν πιέζεται στο σκορ”.
Για το πρες της Λιέτουβος: “Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσα λάθη στο πρές, και ειδικά στα σημεία που ξέραμε που χτυπάει ο αντίπαλος».
Για τον Σόφο: «είναι πολύ καλός παίκτης. Παίκτης Ευρωλίγκας. Όταν τον έχεις, αυτά που θέλεις να κάνεις γίνονται ακόμα πιο εύκολα».

Κώστας Βασιλειάδης:
Για το παιχνίδι είπε: "Όλα αυτά τα ευρωπαϊκά ματς είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ θετικό ότι καταφέραμε και κερδίσαμε και σήμερα, μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό και σε αυτό μάς βοηθάει πολύ ο Σοφοκλής. Σιγά-σιγά πιστεύω πως θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, ώστε να πάρουμε κι άλλα δύσκολα ματς και να βρούμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας"
Για τη συνέχεια δήλωσε: "Είναι σίγουρο ότι γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να διεκδικήσουμε και πάλι την τρίτη θέση".

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 40-33, 55-57, 81-76

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 10 (1), Βασιλειάδης 26 (3), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 3 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Σχορτσανίτης 8, Ντούβνιακ 3 (1), Μάρκοβιτς 5 (1), Χάτσερ 17 (3)

Λιέτουβος: Γιουσκεβίτσιους 2, Λουκάουσκις 2, Λαπροβίτολα 10 (1), Λαβρινόβιτς 13 (1), Γκέιλιους 17 (3), Ορέλικ 9 (1), Γιαναβίτσιους 5 (1), Καβαλιάουσκας 2, Ρουνκάουσκας 8 (2), Γιούτσικας 2, Γκιετράιτις 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...