7/11/15

oxyroN2.652































5η αγωνιστική της Basket League

Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ - 63-74


Για την 5η αγωνιστική της Basket League, o Δικέφαλος κέρδισε εκτός έδρας το Ρέθυμνο Cretan Kings με 63-74, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, προερχόμενος από διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήττες που ήρθαν παρά τις καλές του εμφανίσεις, εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο αποφασισμένος να πάρει το διπλό και να θέσει τέλος στο αρνητικό σερί! Και τα κατάφερε...

 Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο

Σούλης Μαρκόπουλος
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες. Ξέραμε ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι και από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε στην πίεση που θα μας δημιουργούσε η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings. Βλέποντας το ματς του Ρεθύμνου απέναντι στον Παναθηναϊκό προβληματίστηκα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία αν αποκτήσει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εμείς θα έπρεπε να «κόψουμε» τον ρυθμό.
Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Από κει και πέρα πιστεύω ότι ο Σχορτσιανίτης μας βοήθησε αρκετά με τον τρόπο με τον οποίο αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού και παίξαμε μέσα στην ρακέτα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και οι δύο ομάδες κάθε εβδομάδα «παλεύουμε» να βάλουμε καινούρια στοιχεία και αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ευνοϊκή και να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως θέλουμε με την ανάλογη απόδοση. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Ελπίζω ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται».

Nikola Markovic:
«Καταρχήν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και το καταφέραμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το Ρέθυμνο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε καλή προσπάθεια και ευτυχώς κερδίσαμε στο τέλος. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη, αλλά για μας είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, αφού πετύχαμε την πρώτη μας νίκη και αυτό θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά.
Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι πολύ σημαντικό και ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων που έχουμε στη συνέχεια με την Lietuvos Rytas για το Eurocup, αλλά και τον Κολοσσό στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε και άλλες νίκες. Νομίζω ότι μας βοήθησε πολύ και η παρουσία του Big Sofo στο παιχνίδι. Δεν έχεις και πολλά να πεις για έναν παίκτη που έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα. Είναι πολύ δυνατός μέσα στο καλάθι και η παρουσία του θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

Κώστας Βασιλειάδης:
"Δουλέψαμε πάρα πολύ γι' αυτό το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη, γιατί ξεκινήσαμε τη χρονιά με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Παίξαμε καλό μπάσκετ και πραγματικά για εμάς τώρα ξεκινάει η φετινή χρονιά. Από εδώ και πέρα πιστεύω πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι".

Ούρος Ντούβνιακ:
«Ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, την ψάχναμε για καιρό. Ειδικά μετά τον τρόπο που χάσαμε από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Για αυτό ήταν ένα must win παιχνίδι για εμάς. Δεν υπήρχε η επιλογή της ήττας. Έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ διαφορετική ομάδα από εμάς που παίζει πολύ run and gun. Νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί για αυτό το παιχνίδι».

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 37-46, 49-60, 63-74

Ρέθυμνο: Kloof 2, Relphorde 9, Relphorde 17, Harrow 4 (1), Stone 7 (1), Σχίζας 2, Γιαννόπουλος 10 (2), Τσακαλέρης 4, Ματαλόν 8 (2),

ΠΑΟΚ: Tepic 3 (1), Βασιλειάδης 8 (2), Μαργαρίτης, Marcovic 15 (2), Hatcher 21 (3), Τσόχλας 2, Σχορτσιανίτης 12, Duvnjak 13 (2)












Φιλικό Χάντμπολ

ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας30-28

Ο  ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 30-28 επί του Αερωπού Έδεσσας σε δυνατό φιλικό που διεξήχθη στο κλειστό της Μίκρας.
Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. 

ΠΑΟΚ ( Νίκος Γεωργιάδης) : Κωστακίδης 6,  Αλβανός 5, Αραμπατζής 7,  Κεσίδης 2 Νικολαΐδης 8, Τσανακτσίδης 1, Καραγκιοζόπουλος 1.

Αερωπός Έδεσσας (Γιάννης Πηλαλίδης): Βλάχος, Κυριακού, Τζουβάρας, Δημάκης, Γιόσμου, Δέλλιος  Αποστολίδης, Βαφίδης, Αποστολίδης, Πουρδάνης.












ΠΟΛΟ Α1 4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΝΟ Βουλιαγμένη - 7-9

Νικηφόρα πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ,στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.
Οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ επιβλήθηκαν με 9-7 του Δικεφάλου του Βορρά στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και έκαναν το "4 στα 4" φέτος.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε, πάντως, βροντερό "παρών" στις εξέδρες δημιουργώντας καυτή ατμόσφιαρα χωρίς κανένα παρατράγουδο. Στο 0.57 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητής του ΝΟΒ Παναγιώτης Πρίμπας για έντονη διαμαρτυρία.

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-4, 2-2, 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00