26/11/15

oxyroN2.665





















5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

ΠΑΟΚ - Γκαμπάλα - 0-0

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές ο ΠΑΟΚ  αναδείχτηκε Ισόπαλος 0-0 με την Γκαμπάλα στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Legaue... και με γνωστό στον ΠΑΟΚ ότι έχει χάσει ήδη το τρένο της πρόκρισης για τους «32» του Europa League,
Ο Δικέφαλος στα τρία ματς που έδωσε στην Τούμπα δεν κέρδισε κανένα και έτσι -όπως είναι φυσιολογικό- δεν πας πουθενά!
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που διοργανώνει ευρωπαϊκό αγώνα μετά τα γεγονότα στο Παρίσι και βάζει σε εφαρμογή τα πολύ αυστηρά μέτρα της UEFA. Εκπαιδευμένα σκυλιά στην Τούμπα για ανίχνευση επικίνδυνων αντικειμένων.

Ιγκόρ Τούντορ
"Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε μία καλή εμφάνιση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πολλοί την έχουν υποτιμήσει και εγώ προσωπικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους παίκτες μου", ανέφερε αρχικά ο Κροάτης.
Για την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από το γήπεδο: "Όχι δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια είτε προς την ομάδα, είτε προς εμένα. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτό, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 'Έβαλα τον Μυστακίδη γιατί ήθελα να μας δώσει λίγο χώρο στο παιχνίδι μας, να το "απλώσουμε" μέσα στο γήπεδο".
Για την Κράσνονταρ και τη δήλωση που είχε κάνει για τη δυναμική των Ρώσων: "Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Κράσνονταρ και η Ντόρτμουντ είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν από 10 βαθμούς δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα".
Για τη συγκομιδή της ομάδας του στον όμιλο: "Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη, ήμασταν και σήμερα άτυχοι. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Επίσης στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το λάθος του Όλσεν".
Για την εμφάνιση του "Δικεφάλου": "Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος σήμερα από το γήπεδο. Είδε μία ομάδα που "πάλεψε" για τη νίκη και έδωσε ότι είχε. Δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι ευχάριστο, αλλά σήμερα οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό".
Για τη διαφορά της σημερινής εμφάνισης από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν κέρδισε για τελευταία φορά η ομάδα του: "Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι το κερδίσαμε εύκολα, αλλά σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες".

Εργκούς Κάτσε:
«Μας λείπει το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη άλλων αγώνων.Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο πρώτο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και μας έλειψε η τελική προσπάθεια.
Η ατυχία έπαιξε ρόλο και με την Κράσνονταρ στην Τούμπα, όπου μας έλειψε το γκολ όπως και με την Ντόρτμουντ που είχαμε προηγηθεί. Δεν έχουμε την τύχη προηγούμενων αγώνων και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα».
Για την περίφημη δήλωση του Τούντορ για τα μπαλέτα : «Μας πείραξε λίγο, αλλά ο προπονητής ήταν νευριασμένος εκείνη τη στιγμή. Λογικό είναι, όταν βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει. Σε αυτό φταίμε κι εμείς που δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».
Για τον αποκλεισμό από το Europa League:  «Κάθε pοδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε αυτές τις διοργανώσεις και να προχωράει όσο πιο πολύ μπορεί.
Δεν περάσαμε όμως και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο πλέον. Πρέπει όμως να αλλάξει στην ομάδα το κλίμα. Υπάρχει μια πίεση και ένα πρόβλημα, αλλά είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε».

Γιώργος Τζαβέλλας
Σχολιάζοντας τις ευκαιρίες που χάθηκαν στην επανάληψη σημείωσε: "Σήμερα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα που ήρθε στο άλλο παιχνίδι χάθηκαν και οι μαθηματικές ελπίδες μας για πρόκριση. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό γιατί έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μετά τα τελευταία αποτελέσματά μας. Μpoρώ να πω ότι κατά διαστήματα, παίξαμε καλά, όπως παίζαμε πριν ένα μήνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να επανέλθουμε".
Σε ερώτηση αν ήταν θέμα ψυχολογίας το ότι δεν ήρθε τελικά το γκολ, απάντησε: "Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο νομίζω είναι το σημαντικότερο πράγμα. Όποιος δεν παίζει ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει αυτο. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου αυτό το κομμάτι. Καταφέραμε σήμερα, κατά διαστήματα να το κάνουμε και να πατήσουμε στα πόδια μας. Η ομάδα έδειξε ένα σοβαρό πρόσωπο, κάτι που θα μας βοηθήσει για το ματς της Δευτέρας με την Καλλονή".
Όσο για την επόμενη μέρα: "Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και για τους παίκτες αλλά και για την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να πάρουμε νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου (78' Αθανασιάδης), Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας (46' Σάμπο), Μπερμπάτοφ (71' Μυστακίδης).

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρτίνιο, Νταντεμίροφ, Ράφαελ, Σαντίγκοφ (87' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργάροφ (84' Μιρτσαμπέκοφ), Ζεκ, Ζένιοφ (77' Γιαβάντοφ), Αντόνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...