4/11/15

oxyroN2.650













Ο Ρικάρντο Κόστα εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στη Ρωσία...

Ιγκορ Τούντορ:
Για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: "Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Από εκεί και πέρα στα παιχνίδια της Ευρώπης ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος και δεν κερδίσαμε, όπως με την Ντόρτμουντ. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίζεις. Χτες για παράδειγμα, η Ρεάλ ήταν χειρότερη, αλλά νίκησε την Παρί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μπορούμε να κυριαρχήσουμε και να χάσουμε ή να κερδίσουμε, όπως έγινε φέτος αρκετές φορές".
Για το εάν αισθάνεται πίεση, δήλωσε: "Όπως σας έχω πει πολλές φορές από την πρώτη μέρα, υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ και θα υπάρχει μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εδώ. Από εκεί και πέρα αυτό που εγώ και οι συνεργάτες μου το προσπαθούμε πολύ είναι, να είμαστε οι καλύτεροι δυνατοί, να κάνουμε δηλαδή ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο όπως ανέφερα και πριν, μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να χάσεις, μπορείς να παίξει καταπληκτικά και να χάσεις ή και το αντίθετο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να έχουμε μια καλή εμφάνιση και στο δικό μου σκεπτικό, με αυτές τις εμφανίσεις τα αποτελέσματα θα έρθουν".
Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιητική η ισοπαλία στο παιχνίδι απάντησε: "Θέλουμε να νικήσουμε αλλά αυτό που είπα και πριν στους παίκτες μου, αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση και θα το δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος'.
Όσο για το αν αλλάζει τη φιλοσοφία του γιατί κουράστηκε να παίζει καλά και να χάνει ή είναι λόγω ομάδας, είπε: "Και τα δύο παίζουν ρόλο, όπως και το ότι έχουμε τραυματισμένους σημαντικούς παίκτες. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουμε αύριο είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το επιθετικό κομμάτι είναι όμως το πιο δύσκολο, οι προπονήσεις επικεντρώνονταν εκεί περισσότερο. Αύριο θα είναι κάτι διαφορετικό και το σύστημα αυτό θεωρώ θα μας βοηθήσει να πάρουμε πιο εύκολα το αποτέλεσμα, γιατί αυτήν τη στιγμή χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα".
Για το αν επιμένει στη δήλωσή του ότι η Κράσνονταρ είναι ισάξια της Ντόρτμουντ, ανέφερε: "Είπα από την αρχή πως ο όμιλος είναι δύσκολος. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή, η Κράσνονταρ είναι το επόμενο φαβορί για πρόκριση και μετά η Καμπάλα κι εμείς. Σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Ντόρτμουντ, έχουν όμως καλούς παίκτες. Ίσως στη Θεσσαλονίκη να φάνηκε πως δεν ήταν τόσο δυνατοί αλλά παίζαμε εντός. Αύριο θα είναι καλύτεροι. Εμείς είμαστε έτοιμοι, είμαστε διαβασμένοι, ξέρουμε τι να περιμένουμε και θεωρούμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε".
Για το εάν υπολογίζει στον Μιγκέλ Βίτορ ή θα περιμένει την προπόνηση για να αποφασίσει: "Θα δείξει η προπόνηση. Έχει κάποια προβλήματα αλλά επειδή το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αν έχει έστω και μία πιθανότητα να βοηθήσει, τον θέλουμε".
Για τις απουσίες των Μπερμπάτοφ και Ζάιρο στην επίθεση σημείωσε: "Είναι και οι δύο σίγουρα σημαντικές απουσίες αλλά έχουμε στο ρόστερ και άλλους παίκτες που επίσης είναι σημαντικοί για εμάς και θα τους αντικαταστήσουν. Θα δούμε στο παιχνίδι πώς θα τα πάνε".

Ρικάρντο Κόστα:
Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει αποτέλεσμα: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παίζει για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και αύριο με την Κράσνονταρ. Χρειάζεται να προσέξουμε την αντίπαλη ομάδα στο τρανζίσιον παιχνίδι που αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματά της. Ο αγώνας είναι ένας τελικός και οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις".
Σε επισήμανση ότι ο ΠΑΟΚ μαζί με την Νάπολι έχουν την καλύτερη άμυνα στο Europa League είπε: "Είναι πάντα σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ. Αυτό θέλουμε να συμβεί και αύριο, αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...