2/11/15

oxyroN2.648





















4η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 99-104

Ο  ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός στο καλύτερο ως τώρα παιχνίδι της φετινής Basket League για την 4η αγωνιστική έχασε στην PAOK Sports Arena από τον γάβρο με 99-104 στην παράταση και αφού δέχτηκε το 87-87 στο τέλος της κανονικής διάρκειας, η ομάδα μπορούσε να κερδίσει τον γάβρο στην κανονική διάρκεια, αλλά μια χαμένη βολή του Βασιλειάδη στο τέλος έδωσε στον Χάκετ τη δυνατότητα να ισοφαρίσει 87-87!

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος:
"Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη αλλά πιστεύω ότι δεν άξιζε να την πάρει. Εμείς ήμασταν αυτοί που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε και σύμφωνα με την εμφάνιση που κάναμε. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε έξω από τον συνηθισμένο τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό το καταφέραμε για ένα διάστημα, αλλά η κόπωσή μας φαινόταν όσο περνούσε η ώρα. Με τόσο μεγάλη πίεση, ήταν αδύνατο όλοι οι παίκτες να παραμείνουν φρέσκοι. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες... Μια άστοχη βολή στο τέλος και στη συνέχεια μια καλή άμυνα που δεν βγήκε. Αυτό είναι το μπάσκετ!"
Σχολιάζοντας την τελευταία φάση της κανονκής διάρκειας δήλωσε: "Όταν ένα παιχνίδι χάνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα ψάχνεις πολλά. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός κάτω από το καλάθι εκεί δηλαδή που είμαστε αδύναμοι εμείς. Τι να εξηγήσεις περισσότερο, ήταν μια φάση στο τέλος που έκρινε το ματς. Αν ερχόταν μια νίκη θα ήταν τελείως διαφορετική ψυχολογία της ομάδας"
Όσο για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: "Ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι πάντοτε μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, έχουμε ταξίδι μπροστά μας, γυρίζουμε Πέμπτη βράδυ και πρέπει να ξαναφύγουμε για το Ρέθυμνο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε παίκτες"
Για την προσθήκη του Σχορτσιανίτη στην ομάδα: "Ο Σχορτσιανίτης είναι ένας καλός παίκτης και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".
Τέλος σε ερώτηση ποια θετικά στοιχεία είδε σήμερα στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός παίζει από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Σπάσαμε την πρώτη γραμμή της άμυνας του και δημιουργήσαμε ρήγματα μεταφέροντας τη μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη".

Κώστας Κακαρούδης:
"Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για τον κόσμο που ήρθε να το δει. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, παίξαμε καλό μπάσκετ, μετά από πολλή δουλειά στην προπόνηση, αλλά δυστυχώς στο τέλος χάσαμε. Πονάει πολύ αυτή η ήττα από τον συγκεκριμένο αντίπαλο με τον τρόπο που ήρθε. Από το παιχνίδι θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο τέλος είχαμε τη διαφορά, αλλά δυστυχώς κολλήσαμε επιθετικά. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα κι άλλαξε την άμυνά της σε φάσεις δύο εναντίον δύο. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη για τη συνέχεια, φορώντας αυτή τη φανέλα. Δεν πρέπει να μείνουμε πολύ πίσω στη βαθμολογία. Να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να συνεχίσουμε".

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 43-42, 67-67, 87-87(κ.α), 99-104

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 8 (1), Βασιλειάδης 13 (2), Μαργαρίτης 9, Μάρκοβιτς 17 (1), Χάτσερ 15 (3), Κακαρούδης 18 (2), Τσόχλας 15 (3), Κώττας 4, Ντούβνιακ

Ολυμπιακός: Γιανγκ 12, Σπανούλης 20 (2), Στρόμπερι 12 (2), Πρίντεζης 9, Μάντζαρης 4, Χάντερ, Παπαπέτρου 16 (2), Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης, Χάκετ 19 (1), Λοτζέσκι 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...