22/11/15

oxyroN2.662















11η αγωνιστική Superleague

Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός - 0-0 

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0... παίζοντας με μια από τις θεωρούμενες αδύνατες -φέτος- ομάδες της Λίγκας, δεν μπόρεσε να κερδίσει, όπως έγινε και την περασμένη αγωνιστική στο ματς με τον ουραγό Πανθρακικό που τον κάναμε να μοιάζει με Μπαρτσελόνα!
Η νέα γκέλα του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό, έφερε κι αποδοκιμασίες από φιλάθλους του «Δικεφάλου» προς ποδοσφαιριστές της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια. 
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο της Τούμπας στην μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην Γαλλία.

 Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

 Ιγκόρ Τούντορ:
 Για τον αν ήταν σήμερα η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ναι συμφωνώ δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας. Έχουμε κάποια ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες έχουν πίεση και δενμπόρεσαν το διαχειρστούν σωστά και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο».
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει τα ματς: «Το να πούμε τώρα τον λόγο δεν είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για λεπτομέρειες, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι ίδιοι όταν κερδίζουμε και ίδιοι όταν χάνουμε».
Για το αν υπάρχει μεγάλη πίεση: «Σήμερα έπαιξαν πολλοί παίκτες από την περσινή χρονιά. Και όλοι εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα τι σημαίνει να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Πρέπει να διαχειρίζεται σωστά την πίεση. Για μένα ως προπονητή δεν είναι σημαντικό να τους στηρίξω εγώ. Πρέπει οι ίδιοι να έχουν τη δύναμη. Γνωρίζω το πρόβλημα και ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής μαζί σας τώρα και να σας πω τον λόγο».
Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ είχε μια καλή ευκαιρία, δεν την έκανε γκολ. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε ανεξάρτητα από εμφάνιση και τώρα είμαστε ξανά στο ίδιο σημείο όπως και πριν την διακοπή».
Για το αν έγιναν λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό : ««Δουλειά μου είναι να μπορώ να επιλέγω τους καλύτερους που έχω στη διάθεσή μου για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο»
Για το τι δεν λειτουργεί σωστά στην ομάδα: «Θα μιλήσουμε αύριο στα αποδυτήρια με τους παίκτες. Απλά υπάρχουν κάποιοι που ήρθαν από μεγάλη απουσία, κάποιοι είναι εκτός φόρμας, κάποιοι περιμένουν από άλλους να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Επίσης κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση
Για το αν αισθάνεται ο ίδιος πίεση: «Πίεση υπάρχει κάθε μέρα σε εμάς, αλλά εγώ μπορώ να τη διαχειριστώ».
Για τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ξέρω ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, ξέρω ότι υπάρχει πίεση. Να είμαστε άνδρες να σταθούμε στα πόδια μας και να μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει πρώτα να είμαστε άνδρες και μετά ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν μπορεί να προστατέψει κανένα. Τι να τους προστατέψεις; Από τον κόσμο; Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση να πας για μπαλέτο ή στη δεύτερη κατηγορία με πρώτο εμένα. Κουράστηκα με την κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή και το σύστημα. Πρέπει να είμαστε άνδρες. Εχω κουραστεί με το να ψάχνουμε συνέχεια δικαιολογίες γιατο τι συμβαίνει».
Για το αν έχει αλλάξει άποψη για τους ποδοσφαιριστές  του: «Δεν αλλάζω την άποψή μου. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα. Οσα είπα πριν δυο μήνες δεν ισχύουν. Δεν έχει να κάνει με άλλους ποδοσφαιριστές. Επίσης είναι εύκολο να είσαι καλός στις όμορφες στιγμές. Δεν ήρθα εδώ για να ρίξω την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές.
Πρώτος την αναλαμβάνω εγώ. Εχω κουραστεί με την ιστορία να φταίει ο προπονητής, όταν κάποιοι δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη και να διαχειριστούν την πίεση. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αυτός που πρέπει. Για τον Τζιόλη είναι καλός ο προπονητής και για τους άλλους όχι. Όταν κάποιοι έχουν μηδέν προσωπικότητα δεν φταίει ο προπονητή. Ο Τζιόλης είναι καλός ποδοσφαιριστής και άνδρας».

Αλέξανδρος Τζιόλης:
Για τo παιχνίδι : "Δεν έχουμε δικαιολογία. Ηταν κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Μας δημιουργεί ευθύνες αυτό το αποτέλεσμα. Οταν δεν κερδίζεις κάποιο ματς, ακούς αποδοκιμασίες".
Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Αδικαιολόγητοι...".
Για την σημερινή απόδοση της ομάδας : "Δεν υπήρχε πείραμα σήμερα. Δεν έχουμε δικαιολογία για το ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Ήμασταν κακοί με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.
Για το πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση: Οταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και αρνητική αύρα, εκεί ο καθένας μας πρέπει να δείξει την αξία του και την προσωπικότητά του. Δεν θέλω να πω όσα σχολίασε ο Τούντορ. Εχω να πω πως στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες και οι παίκτες. Στα εύκολα είναι όλοι καλοί. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".
Για το αν μπορεί να διορθωθεί το αρνητικό κλιμα : "Θέλω να σκέφτομαι θετικά. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό που έχει γίνει. Να μοχθήσουμε".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κίτσιου (71' Μυστακίδης), Γκολάσα (84' Ζάιρο), Κάτσε, Μπερμπάτοφ, Μακ, Αθανασιάδης (55' Πέλκας).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπουτσογιαννόπουλος (32' Ρουσκουσέδα, 91' Κόρστιερς), Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Βιγιαφάνιες (79' Κουτρουμάνος), Κάπελ, Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00