5/11/15

oxyroN2.651











 












4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ - 2-1

Για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο ΠΑΟΚ έχασε στη Ρωσία, από την Κράσνονταρ με 2-1...
Ο Δικέφαλος σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και πλέον έχασε σημαντικότατο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στη φάση των "32" της διοργάνωσης, καθώς ελπίζει μόνο σε σειρά ... θαυμάτων!
Συνολικά 1.500 ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ από την Ρωσία θα βοηθήσουν την ομάδα του Τούντορ ενώ στο πέταλο θα βρεθούν και περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (4η αγωνιστική)

Ντόρτμουντ - 10
Κρασνοντάρ - 7
ΠΑΟΚ - 3
Γκαμπάλα -  1

Τούντορ
«Χάσαμε και δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου, παρά μόνο συγχαρητήρια γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Θεωρώ ότι προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι, βρήκαμε απέναντί μας μία καλή Κράσνονταρ και χάσαμε το ματς».
Για το αν θα επικεντρωθεί η ομάδα τώρα στο πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τρεις βαθμούς, ήταν η πρώτη ήττα μας και θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής στον όμιλο. Σήμερα η Κράσνονταρ ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη και τη πήρε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για  τη νίκη».
Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα: «Δεν συμφωνώ ότι ήταν κάτι συγκεκριμένο που δεν δούλεψε σωστά, προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, και θεωρώ ότι ήμασταν συμπαγείς και η ιδέα που είχαμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε κι ένας καλός αντίπαλος. Και σήμερα είχαμε μία πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο σουτ που έκανε η Κράσνονταρ κατάφερε να σκοράρει. Αν δεχόμαστε γκολ όταν έχουμε δέκα παίκκτες πίσω από τη μπάλα, γι' αυτό δε φταίει η τακτική αλλά κάτι άλλο».
Για τη νέα τακτική κι αν θα την ξαναεφαρμόσει : «Το τι θα γίνει στη σεζόν θα το δούμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν αυτό που τους ζήτησα, ίσως να είχαμε ένα θέμα στην τελική προσπάθεια, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί».
Για τον Kλάους και τον Χαρίση: «Ο Χαρίσης ήταν ίσως ας ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι. Για τον Κλάους, είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του. Οι κινήσεις του ήταν καλές, μου άρεσε το πνεύμα που έδειξε».
Για την σημερινή διαιτησία  και τις καιρικές συνθήκες: «Ο καιρός δεν επηρέασε κάποια από τις δύο ομάδες. Όσο για τις διαμαρτυρίες, επιλέγω να εμπιστεύομαι το ένστικο των ποδοσφαιριστών κι όταν θεωρούν ότι κάτι δεν πήγε καλά, εγώ τους πιστεύω».
Για το πως  οι αντίπαλοι με ελάχιστες φάσεις  πετυχαίνουν γκολ στον ΠΑΟΚ : «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 2 πράγματα. Το ένα να δίνεις τα πάντα και το δεύτερο ο αντίπαλος. Αν δίνεις τα πάντα και ο αντίπαλος σκοράρει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».
Για την αστάθεια που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚστην απόδοση του από ματς σε ματς: «Στα περισσότερα παιχνίδια οι εμφανίσεις μας ήταν καλές. Επίσης είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με ομάδες όπως η Κράσνονταρ, η Ντόρτμουντ και ο Ολυμπιακός οφείλεις να προσαρμοστείς μέχρι ένα σημείο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο μετά από μία ήττα, τα πράγματα πήγαν καλά σήμερα και δεν θα άλλαζα κάτι».

Στέλιος Μαλεζάς
"Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική σε όλες τις γραμμές της ομάδα. Το πρώτο γκολ που άλλαξε το παιχνίδι, ήρθε από μία άτυχη στιγμή. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να ανατρέψουμε την κατάσταση. Νιώθουμε πικραμένοι γιατί θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Πλέον έχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης, τις οποίες όμως θα πρέπει να εξαντλήσουμε. Πρώτα το παιχνίδι με την Γκαμπάλα και μετά βλέπουμε".
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ, είπε: "Μπορεί σήμερα να μη γίναμε επικίνδυνοι, αλλά βγάλαμε φάσεις. Μην ξεχνάμε ότι έπαιζε και ο αντίπαλος'.
Όσο για τη συνέχεια...: "Επειδή ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ, αυτό που πρέπει να έχουμε είναι υποπονή. Θα γυρίσω παλιά στην εποχή Σάντος. Την πρώτη χρονιά υπήρχε γκρίνια για εκείνη ομάδα, αλλά τα επόμενα δύο χρόνια, βλέπετε, ότι ακόμη μιλάμε για εκείνη την ομάδα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή, πολλή δουλειά και λίγο τύχη. Τόσα χρόνια δεν έχουμε κερδίσει κάποο τίτλο, παρά μόνο στεκόμαστε σε κάποιες σημαντικές νίκες. Ας κάνουμε υπομονή γιατί πρέπει να χτιστεί κάτι για να πάρουμε τίτλους στο μέλλον. Αυτό που βλέπω από τη στιγμή που ήρθα είναι ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα. Ας στηρίξουμε αυτήν τη προσπάθεια, γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο".

Χάρης Χαρίσης: 
Για την εικόνα του παιχνιδιού : "Θεωρώ ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε αμυντικά και σε κάποια αντεπίθεση να πετύχουμε κάποιο τέρμα, το καταφέραμε αρκετά καλά αλλά φάγαμε ένα γκολ σε μια φάση ποιότητας του αντιπάλου. Καταφέραμε και με την σειρά μας να πετύχουμε ένα γκολ αλλά ήταν αργά..."
Για το αν θεωρεί τη Κράσνονταρ  καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ: "Δεν ειναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, είναι ισάξιες ομάδες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"
Για την δήλωση Μαλεζά με την οποία συνέστησε υπομονή: "Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο επίπεδο"
Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ στο τρόπο που αγωνίζεται: "Ναι, θεωρώ πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να το κάνει, δεν βγήκαν όλα σήμερα, αλλά υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν καλοί..."

Κράσνονταρ: Ντίκαν, Γκράνκβιστ, Καλέσιν (69' Μαμάεφ), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (77' Γκαζίντσκι), Λαμπόρντε (62' Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Πετρόφ, Άρι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81' Κίτσιου), Τζιόλης, Γκολάσα (68' Κλάους), Χαρίσης, Σάμπο (58' Πέλκας), Ροντρίγκες, Μακ.

Γήπεδο: Στάδιο Κουμπάν
Διαιτητής: Άρνολντ Χάντερ.
Βοηθοί: Ρίτσαρντ Στόρεϊ και Άντριου Νέσον.
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Ρέιμοντ Κρένγκλ και Μέρβιν Σμιθ.
Τέταρτος διαιτητής: Στέφεν Μπελ.
Γκολ: Αρί 33΄, Ζοαοζίνιο 67΄ (πεν.) / Μακ 91΄
Κάρτες: Τορμπίνσκι 62΄, Πετρόφ 84΄, Αρί 86΄/Κόστα 43΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00