27/11/15

oxyroN2.666













ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Υδραϊκός - ΠΑΟΚ - 11-5

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς και έχασε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα πόλο. Ο Υδραϊκός (δύο θέσεις κάτω από τον πέμπτο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία) ήταν σαφώς ανώτερος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ προηγήθηκε 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο και τελικά κράτησε τη διαφορά και κέρδισε με 11-5. 
Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είχε μόνο νίκες στην Αθήνα, σήμερα όμως δεν μπήκε καθόλου καλά από την αρχή και έτσι έχασε κάθε επαφή με το σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1,2-3,3-0,2-1

Υδραϊκός: Φλέγκας, Καϊάφας, Ποταμιάνος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Λ. 1, Δανουρδής, Μπλάνης, Λουιζίδης 1, Αργυρόπουλος, Φώσκολος 3, Μαυρωτάς Γ Λιαπάκης, Μυγόπουλος, Στελάτος 3, Τσαχειλίδης 2,

ΠΑΟΚ: Φοροτζίδης, Προσινικλής, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 1, Τσολακούδης 1, Τζελάτης, Παπαποστόλου 1, Νικολαίδης 1, Δημητριάκης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης 1, Κεχαγιάς.












ΒΟΛΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Κηφισιά - 1-3

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, ο Δικέφαλος, έκανε  την πρώτη του ήττα με 1-3 (17-25 , 25-16, 32-34, 23-25) από την Κηφισιά μέσα στο PAOK Sports Arena. Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το βόλεϊ με απίστευτες διακυμάνσεις στο σκορ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην εμπειρία, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά τα 9 χαμένα σετ μπολ στο τρίτο σετ που έδωσαν τη δυνατότητα στην Κηφισιά να προηγηθεί με 1-2, και τελικά να πάρει τη νίκη με 1-3.

Νικολάι Ζελιάσκοφ
"Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό το θέμα ότι  χάσαμε το παιχνίδι, αλλά το πώς θα αντιδράσει η ομάδα στη συνέχεια. Στη δεδομένη στιγμή, δε βλέπω έναν ηγέτη, ο οποίος στις δύσκολες και καθοριστικές στιγμές θα μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ασφαλώς προσπαθούν τα παιδιά, αλλά όταν δεν τους βγαίνει το ματς, μπαίνουμε σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν μπορούμε να βγούμε"
Σε ερώτηση για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας ανέφερε:"Ρωτήστε τη διοίκηση για αυτό"

Βασίλης Κουρνέτας:
Σε ερώτηση αν συμφωνεί με τον Ζελιάσκοφ ότι από την ομάδα λείπει ο ηγέτης, απάντησε: "Είναι εκτίμηση του προπονητή. Το άθλημα είναι ομαδικό δεν είμαστε καλοί σε τεχνικά θέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος. Η ομάδα έχει πιο νέους σε ηλικία αθλητές και πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Αυτές μας δημιουργούν πρόβλημα και ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει να μάς προβληματίσει ιδιαίτερα και στα παιχνίδια που χάνουμε αλλά και σε αυτά που έχουμε κακές εμφανίσεις. Όταν θες να είσαι στο ψηλότερο σκαλί, θα πρέπει να κάνεις την αυστηρή αυτοκριτική σου. Να δούμε τα λάθη μας, να δούμε που είμαστε, γιατί ο δρόμος ως το τέλος είναι πολύ μακρύς".
Όσο για το αν φταίνε για την εικόνα του ΠΑΟΚ οι τραυματισμοί ή η ομάδα είναι κουρασμένη από τα ταξίδια, είπε: "Αν είναι να ψάχνουμε δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε εύκολα. Εγώ αυτό δεν το συνηθίζω. Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα και είχαμε το Σαφράνοβιτς για ενάμιση μήνα χωρίς να μπορεί να κάνει επίθεση. Οφείλουμε  να βρούμε τι φταίει, όχι μόνο μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά γενικά. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Οι στόχοι είναι υψηλοί για μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πέρσι. Δε μας αρκεί η νίκη στα παιχνίδια, αλλά πρέπει να παίζουμε καλό volley. Πάντως έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε".

ΠΑΟΚ (Ζελιάσκοφ): Χιμένες 17 (16/36 επ, 1 μπλοκ, 19% υπ – 5% άριστες), Ντίνας 5 (3/10 επ, 2 άσσοι), Κουρνέτας 1 (1/1 επ), Σεπέδα 21 (17/48 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 7 (6/11 επ, 1 μπλοκ), Πέτρογλου 21 (16/28 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ 50% υπ – 25% άριστες), Γκαράς (λ, 61% υπ -22% άριστες), Εφραιμίδης, Καρασαββίδης

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 3 (2/5 επ, 1 άσσος), Χριστοφιδέλης 12 (7/21 επ, 5 μπλοκ, 46% υπ 27% άριστες), Μπίσετ 12 (8/12 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 10 (7/13 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Ρουμελιωτάκης 14 (11/23 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 63% υπ – 28% άριστες), Γιοβάνοβιτς 25 (21/52 επ, 4 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 91% υπ 45% άριστες), Κάπελλας, Κοντος, Κόβαλτσουκ 1 (μπλοκ), Φραγκιαδάκης.











Κ15 της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-4

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 της τοπικής ομάδας, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League με 18 βαθμούς.
 To πρώτο γκολ πέτυχε ο Μπαταλαμάς στο 15′ με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Πουρναρά. Στο 50′ ο Ξιφιλίνος έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή κι αφού δέχθηκε την μπάλα από κούρσα του Βρακά από αριστερά. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Βρακά να σκοράρει, δύο φορές μάλιστα.
Στο 55′ στόπαρε μέσα στην περιοχή και σούταρε και στο 60′ πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Βέροιας αφού δέχθηκε τη μπάλα από σέντρα του Γεωργιάδη.

ΠΑΟΚ: Mπαταλαμάς Αθ., Τάχατος, Πουρναράς, Βουτσάς, Μούμπας (55′ Γεωργιάδης), Μπαταλαμάς Αν. (70′ Προβατίδης), Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Βρακάς (72′ Κούλαλης), Γκουτζιουρίδης (40′ Κόνιος), Θεοδωρίδης 965′ Καλφούντζος).










ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 7η αγωνιστική

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ - 75-53

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον ΟΣΦΠ στο ΔΑΚ Γλυφάδας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά και την εντός έδρας ήττα στο «Παλατάκι» από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το τελικό 75-53, ενώ για την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα…












Κ17 - 4η αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 1-2

Tην 8η νίκη της σε 9 αγώνες πήρε η Κ17 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας της Βέροιας με 1-2 για την 4η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Με αυτή τη νίκη ο η Κ17 του ΠΑΟΚ, έφθασε τους 24 βαθμούς σε 9 ματς και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ξάνθη.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Τσαούσης, Παπαθανασίου, Βουτσάς, Δημητρίου, Μελετίδης, Αηδονίδης (57′ Νουκάρης), Χατζηστραβός (80′ Λύρατζης), Τζοβάρας (57′ Γκαργκαλατζίδης), Χατζηδίμπας (80′ Τσιγγάρας), Υφαντίδης (75′ Ευθυμίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...