31/5/15

oxyroN2.548











4ης αγωνιστικής των Play Offs

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-0

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play offs, o ΠΑΟΚ έχασε στη Λεωφόρο, από τον βάζελο με 2-0... Σε έναν ακόμη τελικό η ομάδα ήταν τραγική και έχασε με κάτω τα χέρια. Μηδενική η βοήθεια από τον πάγκο!

Γεωργιάδης:
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση δήλωσε: "Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Του δίνω συγχαρητήρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Παρουσιάστηκε πολύ δυνατός μετά από ένα δύσκολο δίμηνο στο πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το κρισιμότερο για τον ΠΑΟΚ (!!!). Τα κρισιμότερα είναι τα δύο που ακολουθούν και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο".
Όσο για τις επιλογές του σημείωσε: "Αν και δεν έχουμε πολλές επιλογές, λόγω των αρκετών τραυματιών, χρησιμοποιήσαμε όσα από τα νέα παιδιά ήταν διαθέσιμα. Εαπαναλαμβάνω πως το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ".
Σε ερώτηση τι μπορεί να αλλάξει ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ατρόμητο δήλωσε: "Το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι ένα διαφορετικό. Και με Ατρόμητο εκτός αλλά και με τον Αστέρα στην έδρα μας δεν ήματσαν κατώτεροι. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα αντιληφθούν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και θα επικεντρώσουμε όλη μας την προσπάθεια σε αυτά".
Σχολιάζοντας το ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε φέτος όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Όχι μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και απέναντι στον Ατρόμητο και τον Αστέρα δεν έχουμε φέτος τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να σταθούμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά πρώτα στον αγώνα της Τετάρτης και στη συνέχεια στο ματς που έρχεται την Κυριακή στην Τρίπολη".
Τέλος ρωτήθηκε αν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς το μόνο που θυμίζει ΠΑΟΚ είναι η φανέλα, απάντησε:"!!! "Αλλη ερώτηση

Εργκίς Κάτσε
"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει τέσσερα ματς στα οποία δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Στα δύο ήμασταν λίγο άτυχοι και πλέον μένουν άλλα δύο που είναι τελικοί για εμάς και θα πρέπει να κερδίσουμε".
Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στα; play offs, δήλωσε: "Πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε και πολλούς τραυματίες. Μας μένουν δύο τελικοί και θέλουμε την δεύτερη θέση, γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα καθώς θα ξεκινήσουμε πολύ νωρίς προετοιμασία και κάποιοι που παίζουμε με τις Εθνικές ομάδες δεν θα έχουμε χρόνον ξεκούρασης".
Όσο για τη συνέχεια, πρόσθεσε:  "Είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα! Εμείς φταίμε για ότι έχει γίνει ως τώρα, εμείς είμαστε πρέπει να το αλλάξουμε. Είπαμε μένουν δύο παιχνίδια και θα πρέπει να τα κερδίσουμε".

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος (81' Μαρινάκης), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής (67' Δώνης), Πράνιτς, Ζέκα, Νίνης, Μαυρίας, Καρέλης (56' Μπεργκ).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας (58' Ρατς), Μαντούρο, Κίτσιου (62' Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Σαββίδης (81' Πούγγουρας), Περέιρα, Κουλούρης.














Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  Κ20 

Αστ. Τρίπολης -ΠΑΟΚ 2-1

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο. Η σημερινή ήττα, πάντως, δεν επηρέασε βαθμολογικά τον ΠΑΟΚ, αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ:
Κουτογλίδης,Άρμπι,Τσελεπίδης,Τσιαμπάζης,Αναστασίου,Τουμανίδης,Παναγιωτίδης, Τσολακίδης, Δημητριάδης, Κούστα, Συράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...