21/5/15

oxyroN2.540

















1η αγωνιστική των play offs...

Ατρόμητος  - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι... Σκόρερ του Δικεφάλου ο Περέιρα.

Τα αποτελέσματα:
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-4 (26' Σίλντενφελντ, 45' & 55' Καρέλης, 82' Μπέργκ)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 (7' Αγκουαζί, 32' Περέιρα)
Η βαθμολογία
Ομάδες / βαθμοί / τέρματα
1. Παναθηναϊκός /5 / 4-0
2. ΠΑΟΚ / 3 / 1-1
3. Ατρόμητος / 1 / 1-1
4. Αστέρας Τρίπολης / 1 / 0-4
Τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής  που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24/5
18:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
20:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Γεωργιάδης Γχ
«Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς έγινε ένα καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ατρόμητο στην έδρα του. Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Πρέπει να τα κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για τα επόμενα παιχνίδια».
Για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα:
«Πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών μας, γιατί και σήμερα είχαμε πολλούς. Ο Αθανασιάδης από το 30′ δεν ήταν καλά, αλά έμεινε μέσα, γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Ας το δουν όλοι και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».
Για το σύστημα που επέλεξε:
«Μας ταίριαζε αυτό το σύστημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Περέιρα και ο Νομπόα ήταν στις κανονικές τους θέσεις και δικαιωθήκαμε με τον σχηματισμό που επιλέξαμε».
Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος στο τέλος:
«Ενώ δεν είχαμε προβλήματα γενικά, στο τέλος φάνηκε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, χωρίς να έχουν εντολή, έπαιζαν γρήγορα. Ίσως επειδή άκουσαν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, θέλησαν να ξεκινήσουν και αυτοί με νίκη».
Για το ότι δεν έκανε άλλες αλλαγές:
«Ήταν αρκετά καλοί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην επίθεσή μας, και για αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή. Είναι και πολλοί οι τραυματίες σε αυτές τις θέσεις και δεν είχαμε και πολλές επιλογές».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:
«Όχι βέβαια. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία και αυτό φάνηκε και στο τέλος, όταν κυνηγήσαμε άναρχα το γκολ και λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα βγούμε πρώτοι. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας. Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Αλέξανδρος Τζιόλης
«Το επιθυμητό θα ήταν η νίκη όμως δεχτήκαμε νωρίς ένα γκολ, παίξαμε καλά στη συνέχεια και ισορροπήσαμε. Το παιχνίδι κάποια στιγμή άνοιξε, ωστόσο το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία αλλά και ο ένας βαθμός εκτός έδρας δεν είναι και άσχημος. Αυτά που κρατάω είναι η εικόνα της ομάδας καθώς η διάθεση και η ισορροπία. Δεν έπρεπε να είμαστε τόσο βιαστικοί και είχαμε ηρεμία θα κερδίζαμε».

Φακούντο Περέιρα.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα, που δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να κερδίσει», είπε αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Σαφώς και δεν είναι καλό για εμάς ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια. Μπορούμε σε αυτά τα ματς να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί το γκολ έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα μου. Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σαρλ Ιτάν
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κρατήσουμε. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και να έχουμε καλά αποτελέσματα εκτός, γιατί ο στόχος μας είναι η 1η θέση. Τώρα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι λίγο τρελό αυτό που συμβαίνει με τα γκολ εδώ στο Περιστέρι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο...», δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Στέφανος Αθανασιάδης
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δώσαμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι φάνηκε σε όλους ότι η ομάδα είχε θέληση και πάθος για τη νίκη, αλλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που είμαστε αυτή τη στιγμή είναι σημαντικός ο κάθε βαθμός και έτσι και ο σημερινός είναι σημαντικός για τη συνέχεια».
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάμε την εμφάνιση, το πάθος και τη θέληση που έδειξε η ομάδα για να κερδίσει. Πιστεύω ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε από την ημέρα που ήρθε ο κύριος Γεωργιάδης. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα πλέι οφ».
Για το αν υπάρχει άγχος, είπε: «Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, τι θα κάνουμε εμείς. Αν εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι».
Για την κατάσταση της ομάδας: «Πρέπει όλα τα παιδιά να σφίξουμε τα δόντια, υπάρχει κούραση από όλη τη χρονιά. Όταν έχεις παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή θα βγουν τραυματισμοί. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (82' Μπάρκας), Κούρος (50' Κοντοές), Αγκουαζί, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία (61' Δημούτσος), Κατσουράνης,  Κυβρακίδης, Ούμπιντες, Καραμάνος, Ναπολεόνι

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε (85' Πόζογλου), Τζιόλης, Περέιρα, Αθανασιάδης, Μακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...